Výlety s dětmi

Únikové hry THEROOM - IMAGINATORIUM, Praha 2

Výlety s dětmi

Únikové hry THEROOM - IMAGINATORIUM, Praha 2

Únikové hry THEROOM - IMAGINATORIUM, Praha 2
  • Druh zábavy: únikové hry, oslavy narozenin, programy pro školy
  • Doporučený věk dětí: 10+
  • Adresa: Chodská 1434/16, Praha 2 - Vinohrady, Česká republika

Popis

Únikové hry THEROOM přináší nezapomenutelný zážitek jak pro děti, tak pro rodiče. Únikové místnosti nás dokáží zaručeně vtáhnou do děje. Prožijeme 60 minut plných napětí a objevů. Bude zapotřebí bystré mysli a vzájemné spolupráce. Dostaneme se přes řadu překážek a různých úkolů až ke konci? Kdo vyvázne "vcelku", vyhrává! K dispozici jsou tři únikové hry:

MOZKOMOROVO VĚZENÍ

Byli jsme uneseni. Ocitli jsme se rozděleni v klecích ve věznici. Mozkomor, nejobávanější nestvůra kouzelnického světa, nás zde uvězní, aby z nás vysála duši. Jedinou záchranou je překonat všechny nástrahy vězení a vysvobodit se dříve než se Mozkomor vrátí.

DRAČÍ LABYRINT

V hlubokém labyrintu se usídlil Kardan – oregonský štětinatý drak – a snesl zde vejce. Musíme ho najít, přemoci šest strážců, obelstit mluvící strom a utéct, než se Kardan probudí.

KRABAT : ČARODĚJŮV UČEŇ

„To je Krabat. Až absolvuje zkušební lhůtu, stane se jedním z vás“, řekl čaroděj svým učňům a ukázal na tebe, poté co jsi vstoupil do jeho tajemného zámku. Nepodlehni černé magii. Najdi šest kouzelných kamenů a přemož zlého čaroděje, dříve než uplyne tvá zkušební lhůta.

URL odkaz na článek

www.vylety-zabava.cz/atrakce-zabava/praha/4487-imaginatorium-misto-ktere-vas-svymi-unikovymi-hrami-zarucene-dostane