Výlety s dětmi

Srdce Krkonoš

Výlety s dětmi

Srdce Krkonoš

Srdce Krkonoš
  • Druh ubytování: chalupa
  • Stravování: kuchyňka
  • Vybavení pro děti: bazén venkovní, dětská postýlka, dětská židlička, dětské hřiště (venkovní), dětský koutek (vnitřní), hračky, lyžařský vlek, zahrada
  • Adresa: Dolní Dvůr 96, Dolní Dvůr, Česká republika

Popis

Chalupa leží v malé obci Dolní Dvůr na hranici KRNAPu v samém srdci Krkonoš. Klidná obec se základní vybaveností a dvěma lyžařskými areály v blízkosti hlavních turistických tras nabízí ideální místo pro dovolenou s dětmi

Klienti mají k dispozici celé přízemí domu se samostatným vchodem. Ubytovací kapacita je 10 lůžek v celkem třech pokojích. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení a vlastní ohřev vody. Možné je zapůjčení dětské postýlky a jídelní židličky.

K dispozici je plně vybavená kuchyně propojená s jídelnou a prostornou chodbou, kde se nachází dětský koutek s hračkami, na který je z kuchyně hezky vidět. 

V objektu chalupy je možné využít lyžárnu (v letních měsících kolárnu) a parkování je zajištěno přímo u domu. Pro cestování veřejnou dopravou najdete autobusovou zastávku 150 m od domu.

V přilehlé zahradě je venkovní posezení u krbu a pro děti prolézačky se skluzavkou, houpačkami a pískovištěm. V létě je tu umístěn venkovní bazén s filtrací ošetřovaný dezinfekčními přípravky bez chloru.

V zimě jsou přímo v obci v provozu dva lyžařské areály ideální pro menší děti a v dosahu i areály pro zdatnější lyžaře. V létě kromě turistiky a cyklistiky v okolí možnost jízdy na koni, vyhlídkové lety, zábavní herní park, bobová dráha, ZOO a různé kulturní památky.

URL odkaz na článek

www.vylety-zabava.cz/ubytovani-vhodne-pro-deti/krkonose/2010-srdce-krkonos