Výlety s dětmi

Koncert Silentium a Vivat Flauto

Výlety s dětmi

Koncert Silentium a Vivat Flauto

Koncert Silentium a Vivat Flauto
  • Datum: 10.6.2023
  • Místo: Trosky - hrad
  • Adresa: Státní hrad Trosky, Rovensko pod Troskami, Česká republika

Popis

Tématem koncertu jsou Legendy. Příběhy, ať už pravé, či smyšlené, jsou nedílnou součástí naší historie. Skrze vyprávění si naši předkové předávali zkušenosti, i my nyní, přes všechny pokroky společnosti, děláme to samé. Naše příběhy pocházejí z mnoha různých koutů světa a jsou zpívány mnoha jazyky. V jejich jádru je ale vždy to stejné - příběh člověka, nyní vyprávěný ústy jiných. 

Silentium - smíšený pěvecký sbor, je mladým, ale nabitým tělesem plným elánu a energie. Zaměřujeme se převážně na současnou sborovou tvorbu. Z našich hrdel uslyšíte moderní skladby od autorů, jako je Christopher Tin, Hughie Price a Lou Singer, Ryan Cayabyab a další. Nebudou chybět skladby plné vtipu, ale i příběhů a historie.

Partnerským tělesem pro tento koncert je flétnový soubor Vivat Flauto pod vedením Blanky Vysloužilové. Těleso má dlouholetou tradici a svými tóny již obšťastnilo nejedno historické sídlo. Soubor se specializuje převážně na historickou, renesanční a barokní hudbu, přestože zde jeho působnost ani zdaleka nekončí. 

Předprodej vstupenek ZDE.

Ukázky z koncertu Silentium

https://www.youtube.com/watch?v=b06zIk_ETwI

https://www.youtube.com/watch?v=2gAOhIdTyPw

 

URL odkaz na článek

www.vylety-zabava.cz/akce-pro-deti/severni-cechy/semily/19740-koncert-silentium-a-vivat-flauto-19251