Výlety s dětmi

Léto se zámeckými koňmi I.

Výlety s dětmi

Léto se zámeckými koňmi I.

Léto se zámeckými koňmi I.
  • Datum: od 24.7.2023 do 28.7.2023
  • Místo: Krásný Dvůr - zámek
  • Adresa: Krásný Dvůr, Česká republika

Popis

Pětidenní příměstský tábor od 24. do 28. 7. v areálu zámku Krásný Dvůr.

Tři koně ve dvoře, žádnej s nima neoře ... Neoře, protože jsou to koně jezdečtí a tažní. Chcete vědět, jak se s nimi pracuje? Jaké to je být zámeckým štolbou? Jak se řídí bryčka? Kdo je vozataj? Co je to lonžování? Staňte se na týden zámeckým kočím a poznejte zámecké koně opravdu zblízka. Vyzkoušejte si vše, co s prací u koní souvisí, od A až do Z. Těší se na vás zámečtí koníci Kačka, Cipísek a Jasněnka.

CENA: 4000 Kč/dítě

VĚKOVÁ KATEGORIE: 10 - 15 LET

KAPACITA: 16 DĚTÍ

VEDOUCÍ: Iveta PANÝRKOVÁ, certifikovaný cvičitel

PROGRAM: Děti během kempu budou v neustálém kontaktu se zámeckými koňmi. Naučí se základní péči o koně, vyzkouší si veškerou práci kolem koní, kterou běžně vykonává jejich pečovatel. V jezdeckých lekcích získají základy jízdy v sedle i základní prvky jezdecké akrobacie. Děti získají také základy vozatajských dovedností - naučí se připravit bryčky, zapřáhnout koně do bryčky i řídit bryčku. Program je doplněn o výtvarné a vzdělávací aktivity.

STRAVOVÁNÍ: Pro děti bude zajištěna celodenní strava - dopolední svačina, teplý oběd vč. polévky a odpolední svačina. Obědy jsou na zámek dováženy v krabičkách od externího dodavatele. Pořadatel zajišťuje také kompletní pitný režim. Děti potřebují akorát vlastní nádobu na pití, talíř/ešus a příbor.

KONTAKT: Iveta Panýrková, tel.: 773761148, panyrkova.iveta@npu.cz

URL odkaz na článek

www.vylety-zabava.cz/akce-pro-deti/severni-cechy/louny/17168-leto-se-zameckymi-konmi-i-16539