Výlety s dětmi

Šlechtická sídla v souznění - zámek Náměšť nad Oslavou

Výlety s dětmi

Šlechtická sídla v souznění - zámek Náměšť nad Oslavou

Šlechtická sídla v souznění - zámek Náměšť nad Oslavou
  • Datum: 12.8.2023
  • Místo: Náměšť nad Oslavou - zámek
  • Adresa: Náměšť nad Oslavou, Česká republika

Popis

Šlechtická sídla v souznění...

je série tří hudebních večerů konaných na sídlech šlechtických rodů.

Smyslem těchto večerů je rozšířit nabídku klasických prohlídek hradů a zámků a tak dát možnost široké veřejnosti vnímat tyto historické prostory i jinak, a to v podobě mimořádných přibližně tříhodinových setkání. Večery jsou obohaceny o ochutnávku kvalitních vín, o hudební vystoupení v podobě koncertu či recitálu osobností naší hudební scény různých hudebních žánrů. Po skončení koncertu na hosty čeká večerní komentovaná prohlídka zámku.

Na náměšťském zámku se přeneseme do Francie. Tento večer hudebně obohatí recitál herečky a zpěvačky Radky Fišarové, v jejímž podání zazní francouzské písně z repertoáru Edith Piaf, Charlese Aznavoura, Mireille Mathieu a dalších umělců.

I v letošním roce budou Šlechtická sídla v souznění... pomáhat. Tento rok bychom rádi společně s vámi podpořili jeden silný konkrétní příběh, a to příběh mladého 30letého muže Patrika Šimánka, který před patnácti léty po skoku do vody ochrnul. Přesto vystudoval dvě vysoké školy a snaží se uplatnit v pracovním procesu. Od jeho pěti let se o něj stará dnes již 80letá babička. S Patrikem i jeho babičkou se budete moci seznámit osobně, neboť budou na tomto večeru přítomni.

Zakoupením VIP vstupenky podpoříte Patrika Šimánka a jeho babičku. Pro hosty, kteří si tuto vstupenku zakoupí, bude připraven malý dárek a rezervace místa v sále.

Přijďte si tedy užít tento výjimečný a pestrý večer se sklenkou dobrého vína.

Pořadatel:

 

 

Spolupořadatel:

 

URL odkaz na článek

www.vylety-zabava.cz/akce-pro-deti/vysocina/trebic/17008-slechticka-sidla-v-souzneni-zamek-namest-nad-oslavou-16131