Výlety s dětmi

Příměstský tábor Veselá věda Chomutov

Výlety s dětmi

Příměstský tábor Veselá věda Chomutov

Příměstský tábor Veselá věda Chomutov
  • Datum: od 14.8.2023 do 18.8.2023
  • Místo: Příměstský tábor Veselá věda Chomutov
  • Adresa: Kadaňská 2334, Chomutov, Česká republika

Popis

Příměstské tábory  s programem od 8:00 do 16:00 jsou určené pro děti od 6 do 10 let. Připojte se k řadě mladých badatelů, kteří od roku 2011 prošli našimi tábory, projektovými dny nebo kroužky.

Program je rozdělen na 4 dny badatelských pokusů a her, 1 den celodenní výlet. Zábavné vědecké pokusy a různorodé experimenty uvnitř i venku. Budeme tvořit výrobky z přírodnin. V průběhu celého tábora budeme dělat i dlouhodobější pokusy, které s dětmi budeme pozorovat a vyhodnocovat celý týden. Každý den pohyb na čerstvém vzduchu, kde si zahrajeme pohybově zábavné hry. Každý rok nová metodika. Přihláška on-line na https://registrace.veselaveda.cz/tabor/?region=&city=&camp=

Na prázdniny 2023 jsme pro táborníky připravili dobrodružnou cestu plnou nových pokusů a poznatků, her i kamarádů. Prozkoumáme lidské tělo: Jak funguje srdce? Proč máme v těle játra? Zjistíme, co se dá poznávat v kuchyni (chutě, barvy a vůně v potravinách). Vypravíme se také ven za opylovači. Budeme zkoumat, jak žijí a co pro nás dělají. A i neživá příroda je zábava!  A na konci, kdo ví, třeba někdo dostane i naši největší cenu pro vědce, "Veselovědní nobelovku". Při cestě za Nobelovou cenou se dozvíme mnoho zajímavého o životě a objevech jejích nositelů.

URL odkaz na článek

www.vylety-zabava.cz/detske-tabory/16782-primestsky-tabor-vesela-veda-chomutov-15910