Výlety s dětmi

Letní příměstský tábor s Lego® v Mladé Boleslavi

Výlety s dětmi

Letní příměstský tábor s Lego® v Mladé Boleslavi

Letní příměstský tábor s Lego® v Mladé Boleslavi
  • Datum: od 10.7.2023 do 1.9.2023
  • Místo: ZŠ Debř
  • Adresa: Bakovská 7, Mladá Boleslav, Česká republika

Popis

Letní příměstský tábor s LEGO® je určen pro kluky i holky ve věkové kategorii 6 – 12 let a program je připravený tak, aby si každý odnesl co největší zážitek. Nejenže zažijí mnoho zábavy a najdou si nové kamarády, ale také si zdokonalí technické dovednosti a naučí se spoustu nového.

Nejenže děti zažijí mnoho zábavy a najdou si nové kamarády, ale také si zdokonalí technické dovednosti a naučí se spoustu nového. Víme, že udržet dětskou pozornost a motivaci je to nejdůležitější, proto se v programu střídají pohybové a tvořivé aktivity – to vše pod vedením zkušeného táborového vedoucího a specializovaného lektora.

Celý čas si děti hrají, ale zároveň rozvíjí svou kreativitu a navazují nová přátelství.

Stejně jako předchozí ročníky, i letos máme pro děti připravené tři témata, ze kterých si mohou vybrat a které budou tvořit příběh celého týdne. Pro letní příměstský tábor 2023 jsme vypsali témata inspirovaná úspěšnými sadami LEGO®.

Lightyear
Tyto týdny děti čeká intergalaktické dobrodružství s legendárním vesmírným strážcem Buzzem Rakeťákem. Nejen že vstoupíme na povrch měsíce, stejně jako jeho jmenovec, ale poletíme vzhůru do nekonečna a ještě dál.

Jurassic World
Během těchto týdnů vstoupíme s dětmi do světa dinosaurů, se kterými budeme cestovat časem, abychom zjistili, proč mimo náš Jurský park nežijí.

Architecture
V týdny pod názvem ARCHITECTURE budeme cestovat po světě. Navštívíme historické stavby i další slavné budovy a odkryjeme historii i budoucnost staveb.

Stravování (oběd, 2 x svačina) a pitný režim po celou dobu zajištěn.

 

URL odkaz na článek

www.vylety-zabava.cz/detske-tabory/16648-letni-primestsky-tabor-s-lego-v-liberci-15778