Výlety s dětmi

7 pádů Honzy Dědka ve Slatiňanech

Výlety s dětmi

7 pádů Honzy Dědka ve Slatiňanech

7 pádů Honzy Dědka ve Slatiňanech
  • Datum: 27.6.2023
  • Místo: Slatiňany - zámek
  • Adresa: Slatiňany, Česká republika

Popis

Populární televizní talkshow 7 pádů Honzy Dědka se v červnu opět vydá na zámecká a hradní nádvoří

Návštěvníci (Vý)Letních 7 pádů Honzy Dědka, které se znovu odehrají v podmanivých kulisách zámeckých a hradních nádvoří a parků, se mohou těšit na 100 minut nepřerušené zábavy ve společnosti hvězdných hostů a samozřejmě také moderátora, který dokáže navodit bezprostřední a zároveň příjemně uvolněnou atmosféru. Ostatně i díky tomu se pořad Honzy Dědka stal oblíbencem televizního i živého publika a stálicí ve vysílání televize Prima.

„Obě uplynulá letní turné, během kterých se na nás přišlo podívat na patnáct tisíc diváků, předčila veškerá má očekávání. Nejen díky hostům, ale i fantastickému publiku jsem si to moc užil a už se těším, až na letní scény vyrazíme znovu,“ říká moderátor.

V nadcházejícím létě 2023 navštíví 7 pádů zámky Hluboká, Slatiňany, Krásný Dvůr, Milotice, Kravaře, Moravská Třebová, Třeboň, Kačina, Nebílovy, Duchcov a Sychrov. Dále Hrad Špilberk a Hospitál Kuks.
Vstupenky jsou k dostání za 590 Kč na 
www.ticketstream.cz

Hosté budou oznámeni.

Info pro návštěvníky:
Vstup do areálu: 18:00
Zakoupením vstupenky uděluje návštěvník představení výslovný souhlas s pořizováním a užitím fotografií a videozáznamů pořízených v průběhu pořadu.

Představení se koná pod širým nebem a za každého počasí. Návštěvník má nárok na vrácení vstupného, pokud z důvodu nepříznivého počasí nebude možné odehrát více než polovinu představení (tzn. 50 minut a více).

Akci pořádá LECCOS.TV s.r.o.

URL odkaz na článek

www.vylety-zabava.cz/akce-pro-deti/vychodni-cechy/chrudim/16449-7-padu-honzy-dedka-ve-slatinanech-15590