Výlety s dětmi

Nová Limonádová továrna s 16metrovou padací věží v Oskarově světě

Výlety s dětmi

Nová Limonádová továrna s 16metrovou padací věží v Oskarově světě

Nová Limonádová továrna s 16metrovou padací věží v Oskarově světě
  • Datum: od 1.8.2022 do 1.8.2025
  • Místo: Oskarův svět
  • Adresa: Burgker Straße 39, Freital, Německo

Popis

Jen kousek za českými hranicemi ve Freitalu u Drážďan najdete zábavní park Oskarův svět (Oskarshausen), kde zažijete den nabitý zábavou i vzrušením. A pořádný adrenalin vám bude kolovat v žilách po tom, co vyzkoušíte novou 16metrovou padací věži, kterou tu otevřeli letos v létě. K věži se dostanete přes další novinku, Limonádovou továrnu, kde uvidíte, jak se limonáda vyrábí, ale také si ji budete moct ochutnat.

Vzhůru do limonádové laboratoře

Vše začíná v limonádové laboratoři, kde bublají nádrže se sodou a kouří se tu z potrubí „Limomatu“. Aby vše ale začalo fungovat jako (vlastně doopravdy) na pásu, musíte přiložit ruku k dílu i vy. Stačí, abyste stiskli tlačítko, a už to pojede – láhve se rozhýbou a začnou se plnit sladkou sodovkou. A to není všechno. Na konci továrny na vás čekají další dvě nové atrakce. Vyjeďte na 16metrovou padací věž, z níž budete mít úchvatný pohled na celý Oskarův svět. Ale pozor! Cesta dolů je pořádný sešup. A ještě se u toho budete točit kolem dokola.  Méně extrémní je druhá novinka – Oskarův kamiotoč. Což je něco jako české „labutě“, které otáčí v kruhu a střídavě stoupají a klesají…. Akorát u Oskara tyhle labutě nahradili pořádnými kamiony!

 

Něco pro adrenalinové nadšence i křehké princezny

Ale Oskarův svět toho má daleko víc co nabídnout. Jen ve venkovním světě si vaše děti můžou vyzkoušet spoustu atrakcí, některé i adrenalinové. Odváží se skočit volným pádem, troufnou si na pneu-tubing, motokáry, obří řetízkový kolotoč nebo na některou z disciplín ve stylu reality show Survivor? Menší děti pak nadchne rýžování zlata, vodní šlapadla, vzduchové trampolíny nebo poníci. Ty si můžou pohladit, vyhřebelcovat a samozřejmě se na nich projet a vyfotit se s nimi.

 

Tak zadejte do navigace Oskarův svět a vyrazte s dětmi za dobrodružstvím!

Adresa:

Oskarshausen GmbH

Burgker Straße 39

0105 Freital

URL odkaz na článek

www.vylety-zabava.cz/akce-pro-deti/nemecko/16068-nova-limonadova-tovarna-s-16metrovou-padaci-vezi-v-oskarove-svete-15238