Výlety s dětmi

Chalupa Kulíšek

Výlety s dětmi

Chalupa Kulíšek

  • Druh ubytování: chalupa
  • Stravování: restaurace, kuchyňka
  • Vybavení pro děti: bazén venkovní, dětská postýlka, dětská židlička, dětské hřiště (venkovní), dětský koutek (vnitřní), hračky, lyžařský vlek, sportovní hřiště, zahrada
  • Adresa: Strážné 38, Strážné, Česká republika

Popis

Chalupa Kulíšek leží v obci Strážné, na místě s hezkým výhledem na Černou horu. Ubytování v Krkonošském národním parku, tedy v přírodě, klidu a na čerstvém vzduchu. V nabídce je ubytování v soukromí chalupy pro 1 až max. 14 osob., které je vhodné pro rodiny s dětmi či skupinku přátel.

Chalupa vypadá jako roubenka, k dispozici jsou čtyři ložnice, dvě prostorné koupelny a dvě samostatná WC. Ideálně pro 10 osob, další 4 místa jsou ve štítech chalupy. Ve světnici jsou kachlová kamna. Vybavená kuchyň (myčka, indukční deska, tyčový mixér, mikrovlnka atd.). Pračka.

Venkovní posezení, gril i ohniště, pískoviště, houpačka, odrážedla, malý dětský bazének, petanque, kroket, tabule, badminton, míč atd.

 

Perfektní poloha: 50 m od sjezdovky a 30 m od běžkařských tratí, sáňkování na svahu u chalupy, lyžařská škola v sousedství, příznivá cena skipasů. Jen 150 m od zastávky cyklobusu.

V létě je Strážné skvělým výchozím bodem pro turistiku a jízdu na horských kolech. Pěkné místo pro odpočinek. Pobyt si můžete rezervovat na týden či jen na prodloužený víkend.

Domácí mazlíčci nejsou povoleni. Nekuřácký objekt.

URL odkaz na článek

www.vylety-zabava.cz/ubytovani-vhodne-pro-deti/krkonose/1597-chalupa-kulisek