Výlety s dětmi

Vodácké tábořiště Cakle u Ústí nad Orlicí

Výlety s dětmi

Vodácké tábořiště Cakle u Ústí nad Orlicí

Vodácké tábořiště Cakle u Ústí nad Orlicí
  • Druh zábavy: dětské hřiště, horolezecká stěna, volejbalové hřiště, ohniště, střelba z luků, práskání bičem, lasování, chůze na chůdách, petangové hřiště; půjčovna in - line bruslí, kol, kanoí, raftů, turist. a horolez. potřeb
  • Doporučený věk dětí: 1+
  • Adresa: Staré Oldřichovice 7, Staré Oldřichovice u Ústí nad Orlicí, Česká republika

Popis

V obci Staré Oldřichovice nedaleko města Ústí nad Orlicí na levém břehu řeky Tichá Orlice se nalézá Vodácké tábořiště Cakle. Areál nabízí celoroční ubytování v turistické ubytovně, ubytování v karavanu, ve vlastním či půjčeném stanu. Můžeme zde využít Tarzanovo dětské hřiště, horolezeckou stěnu, volejbalové hřiště, ohniště, střelbu z luků, práskání bičem, lasování, chůzi na chůdách, petangové hřiště a jiné aktivity včetně instruktorských služeb. Je možné si zapůjčit kola, in-line brusle, turistické a horolezecké potřeby, plastové kanoe nebo rafty s vodáckým vybavením a objednat si jejich přepravu na místo nalodění a vylodění.

Protějším břehem řeky vede cyklostezka podél Tiché Orlice z Ústí nad Orlicí do Letohradu, která je díky svému profilu a povrchu přijatelná pro rodinný cyklistický výlet či projížďku na in – line bruslích. Z „Cakle“ se na protější břeh s cyklostezkou dostaneme přes most u rozcestí Cakle tábořiště.

URL odkaz na článek

www.vylety-zabava.cz/atrakce-zabava/vychodni-cechy/1580-vodacke-taboriste-cakle-u-usti-nad-orlici