Výlety s dětmi

Expozice Návštěvnického centra v Novém Jičíně

Výlety s dětmi

Expozice Návštěvnického centra v Novém Jičíně

Expozice Návštěvnického centra v Novém Jičíně
  • Druh zábavy: interaktivní expozice, výroba vlastního suvenýru, dětský a promítací koutek
  • Doporučený věk dětí: 4+
  • Adresa: Masarykovo náměstí 45, Nový Jičín, Česká republika

Popis

Maminky a tátové, rádi byste si prohlédli expozice Návštěvnického centra v Novém Jičíně a váháte, zda to zvládnete i se svými ratolestmi? Tyhle pochybnosti můžete směle hodit za hlavu!

Větší děti si prohlídku Expozice generál Laudon mohou zpestřit hrou na vojáky, výstřelem z interaktivního děla či zábavnou pátračkou s názvem „laudoncaching“. V Expozici klobouků si pro změnu můžete společně vyzkoušet skutečné i virtuální pokrývky hlavy a potom se v nich na památku vyfotit. Nebo se staňte módními návrháři a zkuste podle vlastní fantazie ozdobit miniklobouček vytvarovaný na unikátním parním stroji!

Nudit se tu nebudou ani malí neposedové. V dětském koutku na ně čekají hravé aktivity včetně hromady dřevěných kostek, ze kterých mohou stavět, co je právě napadne. Koho by hraní v dětském koutku přestalo bavit, může přejít do koutku promítacího.

V Návštěvnickém centru v Novém Jičíně nechybí ani zázemí pro nejmenší děti a rodiče - samozřejmostí jsou bezbariérové vstupy, přebalovací pulty i free wifi. Kávu si lze zakoupit v kavárně a vzít s sebou do expozic. Pro věrné návštěvníky jsou připraveny kuponové knížky, s nimiž mohou uplatnit slevy na vstupném.

 

URL odkaz na článek

www.vylety-zabava.cz/muzea-vystavy-atrakce/severni-morava/1388-expozice-vyroby-klobouku-v-novem-jicine