Výlety s dětmi

Den otevřených dveří se záchranáři

Výlety s dětmi

Den otevřených dveří se záchranáři

Den otevřených dveří se záchranáři
  • Datum: 26.9.2020
  • Místo: Zdravotnická záchranná služba Kraje Vysočina
  • Adresa: Vrchlického 61, Jihlava, Česká republika

Popis

AKCE ZRUŠENA!

Z důvodu zhoršující se epidemiologické situace rozhodla Bezpečnostní rada kraje o zrušení akce. Děkujeme za pochopení.

 

Zajímá Vás, jak vypadá výcvik záchranářů a jak spolupracují složky integrovaného záchranného systému (IZS) v případě nehody? Chcete si vyzkoušet nácvik reálné situace a zjistit, jak se při zásahu cítí pacient, ale i záchranář?

Staňte se na den záchranářem a přijďte se podívat na nové Vzdělávací a výcvikové středisko Zdravotnické záchranné služby Kraje Vysočina, kde toto vše můžete zažít.

V průběhu celého dne bude uvnitř střediska probíhat několik ukázek první pomoci, záchrany pacienta a ukázky vozů ZZS a IZS. Budete si moci prohlédnout simulátor vrtulníku, vyzkoušet oblek biohazard týmu a abyste o nic nepřišli, budou ukázky z jednotlivých stanovišť promítány na TV přímo
v dané místnosti i v přednáškovém sále.

Kromě toho představí svou činnost a ukázky i ostatní složky IZS  - Policie ČR a Hasičský záchranný sbor Kraje Vysočina. Můžete si zkusit práci dopravního policisty, simulační brýle nebo vidět ukázku s policejním psovodem.

A na co dalšího se můžete těšit? Po celý den se budete moci zapojit do aktivit a soutěží o drobné ceny. Děti mohou dovádět v rámci animačních programů s Milanem Řezníčkem a k dispozici bude také malování na obličej nebo fotokoutek.

Akce je zdarma!

Na prohlídky Vzdělávacího a výcvikového střediska Zdravotnické záchranné služby Kraje Vysočina není nutná předchozí registrace!

 

URL odkaz na článek

www.vylety-zabava.cz/akce-pro-deti/vysocina/jihlava/12919-den-otevrenych-dveri-se-zachranari-12350