Výlety s dětmi

NOČNÍ RAFTING ČESKÝ KRUMLOV

Výlety s dětmi

NOČNÍ RAFTING ČESKÝ KRUMLOV

NOČNÍ RAFTING ČESKÝ KRUMLOV
  • Druh zábavy: dobrodružný i romantický rafting po setmění
  • Doporučený věk dětí: 3+
  • Adresa: Kaplická 194, Český Krumlov, Česká republika

Popis

Pokud si myslíte, že Vás na Českém Krumlově nemůže už nic překvapit, vydejte se s půjčovnou ONTARIO na NOČNÍ RAFTING. Při hodinu a půl dlouhém nočním raftingu zažijete Vltavu bez řady vodáků čekajících na splutí jezu. V absolutní tmě a tichu sjíždíte řeku a plujete kolem majestátního osvětleného hradu a zámku. Je to ideální netradiční aktivita pro dobrodruhy i romantiky. Při nočním raftingu Vás doprovází instruktor, dostanete pádla, vesty a sudy na osobní věci. V případě zájmu Vás může půjčovna Ontario na start a z cíle přiblížit minibusy.

Dobrodružství pro děti 

Nevšední rafting přinese zajisté zážitek také dětem. Záleží na tom, v kolik hodin musejí jít spát a v kolik hodin se stmívá. V červnu se stmívá déle, takže se noční rafting koná cca od 22 h do 23 h, ale v srpnu se stmívá už kolem šesté či sedmé, a to už mohou v podstatě kterékoliv děti cca od 3 let. 

Kombinace se slevou

Pokud noční rafting nebo jinou plavbu na Vltavě zkombinujete se sjezdem z hory Kleť na koloběžkách, dostanete na aktivity až 15% slevu. Podívejte se na video o sjezdu: https://www.youtube.com/watch?v=fH5uBG8qLdY, WEB: http://www.kolobezky-krumlov.cz/)

URL odkaz na článek

www.vylety-zabava.cz/koupani/jizni-cechy/12037-nocni-rafting-cesky-krumlov