Výlety s dětmi

TYJÁTR - interiérové hřiště pro děti každého věku

Výlety s dětmi

TYJÁTR - interiérové hřiště pro děti každého věku

TYJÁTR - interiérové hřiště pro děti každého věku
  • Druh zábavy: zábavní centrum, dětská herna
  • Doporučený věk dětí: 0+
  • Adresa: Zborovská 23, Plzeň, Česká republika

Popis

TYJÁTR je ideálním místem, kde můžeme s dětmi aktivně strávit volný čas, a to za velmi příznivé ceny vstupného i občerstvení. Děti si zde užijí mnoho zábavy a pohybu, zatímco si v klidu odpočineme a vychutnáme si skvělou kávu a čaj, čerstvě mačkané džusy a další nápoje, zákusky či jiné drobné občerstvení.

TYJÁTR nabízí dětem spoustu dobrodružství v mnohaposchoďovém hřišti, kde je množství překážek, skluzavek, opičích lávek a průlezů, chodeb labyrintů, průhledných tubusů, nakloněných ploch, střílecích děl s míčky, lezeckých stěn, kostek, skákacích míčů a dalších jiných atrakcí. Menší děti si mohou hrát v přízemí či nižších patrech hřiště, větší děti mohou i ve vyšších patrech svádět bitvy s děly, zdolávat různé překážky a odvážlivci mají možnost vylézt do výšky dokonce až 6 metrů nad zemí a pozorovat vše pod sebou.

Toto interiérové hřiště v Plzni je koncipováno na kapacitu až 150 dětí, má celkem 5 poschodí, dosahuje až do výšky cca 7,4 m a jen samotná konstrukce hřiště disponuje podlahovou plochou cca 360 m2. Konstrukce hřiště podléhá přísným bezpečnostním předpisům a je certifikována. Pro nejmenší návštěvníky je v sále umístěna i samostatná herna.

URL odkaz na článek

www.vylety-zabava.cz/atrakce-zabava/zapadni-cechy/1019-tyjatr-interierove-hriste-pro-deti-kazdeho-veku