Výlety s dětmi

Penzion U Blinků, Dolní Bečva

Výlety s dětmi

Penzion U Blinků, Dolní Bečva

  • Druh ubytování: penzion
  • Stravování: snídaně, kuchyňka
  • Vybavení pro děti: dětská postýlka, dětská židlička, dětské hřiště (venkovní), hračky, zahrada
  • Adresa: Dolní Bečva 10, Dolní Bečva, Česká republika

Popis

Hledáte místo pro klidnou dovolenou? Rádi sportujete v létě i v zimě? Pension s vlastní uzavřenou zahradou vyhoví všem vašim požadavkům. 

Zrekonstruovaný hospodářský statek z počátku 20. století nabízí 17 lůžek a čtyři přistýlky v šesti pokojích. Většina pokojů je komfortně vybavena vlastní kuchyňskou linkou s lednicí, koupelnou se sprchovým koutem a WC a televizí. Dva dvoulůžkové pokoje v přízemí mají společné sociální zařízení a možnost využití kuchyně ve společenské místnosti. Tyto pokoje jsou uzpůsobené pro vozíčkáře. Pro pořádání firemních či rodinných akcí je ideální společenská místnost s krbem a výčepem. Pohodlně se do ní vejde třicítka osob.

Před pensionem je velká zahrada s krytým posezením, venkovním krbem pro opékání a dětským hřištěm. Samozřejmostí je i vlastní parkoviště či úschova kol a lyží i wifi internet. A příznivá zpráva pro majitele psů - pobyt zde můžete i se svým čtyřnohým miláčkem!

Okolí pensionu skýtá nepřeberné množství vyžití ve všech ročních obdobích a je ideální pro sportování v létě i zimě. Pension se nachází v docházkové vzdálenosti malebného městečka Rožnova pod Radhoštěm, kde můžete kromě jiného navštívit věhlasné Valaššké muzeum v přírodě. Na další jednodenní výlety se můžete vypravit do Lipníku nad Bečvou, Štramberku, Kopřivnice či na Hukvaldy. Turisty pak jistě zláká mnoho značených cest po okolních beskydských kopcích, například na Radhošť, Soláň, Bílou či na Bumbálku. 

Sportovci ocení především snadnou dostupnost cyklostezky Bečva, jež prochází takřka pod okny pensionu. Vydat se po ní můžete od pramenů řeky Bečvy až k jejímu soutoku s Moravou, což představuje na 160 kilometrů značených cyklistických tratí. Zimních radovánek je možné užít nejen na svazích nedalekých lyžařských středisek, ale také na desítkách kilometrů upravených stop pro běžecké lyžování.  

URL odkaz na článek

www.vylety-zabava.cz/ubytovani-vhodne-pro-deti/beskydy/1017-penzion-u-blinku-dolni-becva