Příměstký tábor s Veselou vědou Polička

  • Datum: od 13.7.2020 do 17.7.2020
  • Místo: ZŠ Na Lukách Polička
  • Adresa: Švermova 401, Polička, Česká republika

Popis

Potěšte své děti zábavným věděckým táborem, kde zažijí plno zábavných  vnitřních i venkovních pokusů, her, společných okamžiků s novými kamarády a výletů do přírody. Příměstské tábory  s programem od 8:00 do 16:00 jsou určené pro děti od 5 do 12 let. Připojte se k řadě mladých badatelů, kteří od roku 2011 prošli našimi tábory, projektovými dny nebo kroužky.

Program je rozdělen na 4 dny badatelských pokusů a her, 1 den celodenní výlet s přírodní tématikou. Zábavné vědecké pokusy a různorodé experimenty uvnitř i venku. Budeme tvořit výrobky z přírodnin. V průběhu celého tábora budeme dělat i dlouhodobější pokusy, které s dětmi budeme pozorovat a vyhodnocovat celý týden. Každý den pohyb na čerstvém vzduchu, kde si zahrajeme pohybově zábavné hry. Každý rok nová metodika.

Přihláška on-line na https://registrace.veselaveda.cz/tabor/?region=&city=&camp=

V loňských letech při zkoumání vody jsme měřili nejen pH a určovali tvrdost, ale také zkoumali, kteří živočichové v okolí vody žijí a stavěli vodní mlýnky, abychom si vyzkoušeli sílu, jakou voda má i způsoby, jak ji využít v náš prospěch. Při práci s rostlinami si děti založily herbář, vyráběly léčivou mast i tinkturu, barvily látky rostlinnými barvivy. Letos nás čeká dobrodružná cesta plná pokusů a informací, her i nových přátel. Prozkoumáme, jak funguje lidské tělo, co se dá zkoumat v kuchyni a budeme se věnovat i neživé přírodě. A na konci, kdo ví, třeba dostaneme i největší odměnu vědce, Nobelovku!

Příměstký tábor s Veselou vědou Polička

Otevírací doba

Každý den 8:00-16:00 hod (děti se scházejí již od 7:30)

Vstupné

Cena tábora 1950 Kč za týden. Možnost se nahlásit pouze na jednotlivé dny, kdy je cena 490 Kč za den.

Kontakt

Kouřilová Jindřiška, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., 727 862 072

Oficiální stránky

www.veselaveda.cz

Další tipy kam s dětmi v okolí

Minifarma Falbgery, Borová u Poličky

Minifarma Falbgery, Borová u Poličky
  • Druh zábavy: minifarma
  • Doporučený věk dětí: 1+
  • Adresa: Borová 225, Borová , Česká republika

Našli jste chybu?

Informace uvedené v článku jsou platné ke dni jeho vzniku. Přestože se snažíme články udržovat aktuální, často dochází k neohlášeným změnám u poskytovatelů služeb nebo ke změnám turistického značení. Uvítáme, když nám tyto změny nahlásíte, děkujeme.

---> nahlásit chybu v článku

Přidejte váš tip

Provozujete zařízení nebo poskytujete služby pro rodiny s dětmi? Pořádáte nějakou akci pro děti? Máte vlastní tip na výlet?

Využijte možnosti bezplatné prezentace na webu i mobilní aplikaci vylety-zabava.cz. Stačí se zaregistrovat a po přihlášení můžete vkládat vaše příspěvky.

Free Joomla! template by L.THEME