Nocí ke hvězdám aneb Monastýrování (Plasy)

  • Datum: od 28.7.2023 do 29.7.2023
  • Místo: Plasy - klášter
  • Adresa: , Plasy, Česká republika

Popis

V rámci spolupráce na speciálních prohlídkách z cyklu Monastýrování jsme s kláštery v Kladrubech a Teplé připravili noční prohlídky se zábavnou hrou. Jen v tyto dva dny se můžete podívat do nočních prostor konventu, hledat kódy, luštit tajenku a v případě úspěchu získat volný vstup na tu samou akci i v dalších dvou klášterech, kde si hru dohrajete. (Facebook - Monastýrování)

V Plasích budete moci po oba večery navštívit konvent, který bude zpřístupněn od 19h do 24h formou prohlídek bez průvodce - bude tedy jen na vás, kolik času z daného večera zde strávíte.

Nocí ke hvězdám aneb Monastýrování (Plasy)

Otevírací doba

19:00 - 23:59

Vstupné

250,- Kč základní (100,- Kč děti 6-17 let)

Oficiální stránky

www.klaster-plasy.cz/cs

Mapa

Zobrazit mapu v plné velikosti

Na podrobné mapě jsou další tipy na výlet v okruhu 25 km

KML soubor

Vytisknout mapu s popisem

Našli jste chybu?

Informace uvedené v článku jsou platné ke dni jeho vzniku. Přestože se snažíme články udržovat aktuální, často dochází k neohlášeným změnám u poskytovatelů služeb nebo ke změnám turistického značení. Uvítáme, když nám tyto změny nahlásíte, děkujeme.

---> nahlásit chybu v článku

Přidejte váš tip

Provozujete zařízení nebo poskytujete služby pro rodiny s dětmi? Pořádáte nějakou akci pro děti? Máte vlastní tip na výlet?

Využijte možnosti bezplatné prezentace na webu i mobilní aplikaci vylety-zabava.cz. Stačí se zaregistrovat a po přihlášení můžete vkládat vaše příspěvky.

Free Joomla! template by L.THEME