Zlín Design Market v 61. budově

  • Datum: od 26.11.2022 do 27.11.2022
  • Místo: 61. budova
  • Adresa: Areál Svit, budova 61, (tovární areál), Zlín , Česká republika

Popis

Už po osmé se o víkendu 26. a 27. listopadu otevře Zlín Design Market, prodejní přehlídka autorského designu, která dává mladým tvůrcům možnost představit své výrobky z oblasti oblečení, módních doplňků, přírodní kosmetiky, doplňků do bytu, šperků, výrobků z papíru i dalších. Pro návštěvníky je připravený také doprovodný program ve formě workshopů a besed. K dispozici bude i občerstvení. Zlín Design Market letos mění místo konání, hostí jej Galerie 61 – Kulturní zóna Zlín umístěná v 61. budově továrního areálu.

 

Dobrá zpráva pro milovníky originálních designových výrobků – v tradičním podzimním termínu se uskuteční už osmý ročník Zlín Design Marketu. Projektu, který slouží k prezentaci a zviditelnění mladých designérů a umělců, bude patřit poslední listopadový víkend. Letos poprvé zamíří do bývalého Baťovského areálu, do autentického prostředí Galerie 61.

 

Právě jsme uzavřeli přihlašování vystavovatelů. Jsme přesvědčení, že stejně jako v minulých letech se nám podařilo získat opravdu zajímavé autory a návštěvníci se tak mohou těšit na neotřelý design a nápady,“ uvedla Miroslava Ptáčková, zakladatelka a spoluorganizátorka Zlín Design Marketu. „Prohlédnout i nakoupit si budou moci třeba přírodní kosmetiku, módu a módní doplňky nebo šperky,“ naznačila přichystanou nabídku.

 

Kromě přehlídky originální, lokální a udržitelné autorské tvorby budou součástí programu workshopy pro děti i dospělé, které jsou příležitostí naučit se něco nového a domů si odnést vlastnoručně vyrobenou vzpomínku. Vybrané tvůrce lze také blíže poznat díky moderovaným besedám.

 

Zlín Design Market bude pro veřejnost otevřený v sobotu 26. listopadu od 10 do 20 hodin a v neděli 27. listopadu od 10 do 16 hodin. Uvnitř budovy bude zajištěn i vytápěný stan a posezení s občerstvením.

 

Více na www.zlin-design.cz

Zlín Design Market v 61. budově

Otevírací doba

26.11.2022 - 10:00-20:00
27.11.2022 - 10:00-16:00

Kontakt

Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. tel.: 602 560 020

Oficiální stránky

zlin-design.cz/zdm_2022_podzim

Mapa

Zobrazit mapu v plné velikosti

Na podrobné mapě jsou další tipy na výlet v okruhu 25 km

KML soubor

Vytisknout mapu s popisem

Další tipy kam s dětmi v okolí

Soubor lidových staveb v Rymicích u Holešova

Soubor lidových staveb v Rymicích u Holešova
  • Druh zábavy: skanzen, větrný mlýn, expozice prezentující způsob bydlení, hospodaření a vesnická řemesla
  • Doporučený věk dětí: 4+
  • Adresa: Rymice 104, Rymice u Holešova, Česká republika

Ze Záhlinic přírodním parkem Záhlinické rybníky do Kroměříže

Ze Záhlinic přírodním parkem Záhlinické rybníky do Kroměříže
  • Trasa výletu: Ze Záhlinic přes přírodní park Záhlinické rybníky do Kroměříže, návrat vlakem
  • Celková délka trasy: 9 km
  • Terén: rovinatý
  • Vhodné pro kočárky: ano
  • Vhodné pro odrážedla a odstrkovadla: ano

Koupaliště Rusava v Podhostýnsku

Koupaliště Rusava v Podhostýnsku
  • Druh zábavy: letní koupaliště s vyhřívanou vodou, brouzdaliště, tobogán, dvojitá skluzavka, venkovní whirlpool, plážové sporty, dětské hřiště
  • Pláže: travnaté
  • Adresa: Rusava 279, Rusava, Česká republika

Našli jste chybu?

Informace uvedené v článku jsou platné ke dni jeho vzniku. Přestože se snažíme články udržovat aktuální, často dochází k neohlášeným změnám u poskytovatelů služeb nebo ke změnám turistického značení. Uvítáme, když nám tyto změny nahlásíte, děkujeme.

---> nahlásit chybu v článku

Přidejte váš tip

Provozujete zařízení nebo poskytujete služby pro rodiny s dětmi? Pořádáte nějakou akci pro děti? Máte vlastní tip na výlet?

Využijte možnosti bezplatné prezentace na webu i mobilní aplikaci vylety-zabava.cz. Stačí se zaregistrovat a po přihlášení můžete vkládat vaše příspěvky.

Free Joomla! template by L.THEME