Frýdek-Místek plný chutí a XI. Beskydské rekordy

  • Datum: 17.8.2019
  • Místo: Park Pod zámkem
  • Adresa: Hluboká 66, Frýdek-Místek, Česká republika

Popis

Přijďte si do Frýdku≈Místku užít svátek dobrého jídla a pití. Akce plná skvělé gastronomie, her, soutěží, rekordů a zábavy pro všechny generace.

Sobota 17. srpna 2019 bude dnem, kdy si na své přijdou všichni milovníci dobrého jídla a pití. Park Pod zámkem ve Frýdku-Místku bude 

hostit další ročník gastrofestivalu Frýdek≈Místek plný chutí a XI. Beskydské rekordy.  

 

Gastronomie v pohodovém prostředí parku 

Také letos se můžete těšit na skvělou gastronomii, nevšední zážitky a bohatý doprovodný program pro celou rodinu v pohodovém prostředí pod frýdeckým zámkem. Chybět nebudou ochutnávky české i zahraniční kuchyně, burgery, žebra, cizrnové kari, guláše, řízky, bramboráky, tvarůžkové hotdogy, zákusky, donuty či rolovaná zmrzlina. Pohodu i tentokrát doplní míchané nápoje, víno či ochutnávka piv.  

 

Frýdek-Místek hledá ten nejlepší štrúdl 

Gastrofestival bude i v tomto ročníku hledat ten nejlepší slaný a sladký štrúdl. Hlásit se můžete již nyní. Přihlášení do soutěže je úplně jednoduché. Pokud máte zájem se zapojit do soutěže, a je jedno, zda jste dítě, prarodič, amatérský nebo profi cukrář, se můžete přihlásit prostřednictvím formuláře na webu www.fmplnychuti.cz. V sobotu 17. srpna pak stačí přinést svůj vlastnoručně upečený štrúdl a počkat na verdikt odborné poroty. Vítězové jednotlivých kategorií pak obdrží hodnotné ceny, které se hodí do každé kuchyně. 

 

Do tajů kuchyně s Markétou Hrubešovou 

Kromě připravených kuchařských show s Markétou Hrubešovou, gastronomických soutěží a školy čepování piva bude celá akce, kterou provede oblíbený moderátor Vojtěch Bernatský, doplněna o velkou dětskou zónu, doprovodný program v podobě hudebních vystoupení a XI. ročník akce Beskydské rekordy.  

 

Frýdek-Místek na vrcholu světa 

Frýdek-Místek se pokusí překonat v letošním roce svůj historicky první pokus o rekord, kdy se pokoušel překonat nejvyšší vrchol světa Mt. Everest. Rekord se tehdy v roce 2009 nevydařil, Frýdek-Místek ale i tak zdolal nejvyšší vrchol Evropy Mt. Blanc. Podaří se to letos? Přijďte ho podpořit i vy, a k tomu si užít spoustu chutné gastronomie, ze které si vybere každý. 

Podrobné informace na www.fmplnychuti.cz

 

Frýdek-Místek plný chutí a XI. Beskydské rekordy

Vstupné

zdarma

Oficiální stránky

fmplnychuti.cz

Další tipy kam s dětmi v okolí

Zahrada u mamy, Frýdek-Místek

Zahrada u mamy, Frýdek-Místek
  • Druh zábavy: zahrada s herními prvky, půjčovna sportovních potřeb a her, v létě akce pro děti
  • Doporučený věk dětí: 0+
  • Adresa: Černá cesta 3258, Frýdek-Místek, Česká republika

Našli jste chybu?

Informace uvedené v článku jsou platné ke dni jeho vzniku. Přestože se snažíme články udržovat aktuální, často dochází k neohlášeným změnám u poskytovatelů služeb nebo ke změnám turistického značení. Uvítáme, když nám tyto změny nahlásíte, děkujeme.

---> nahlásit chybu v článku

Přidejte váš tip

Provozujete zařízení nebo poskytujete služby pro rodiny s dětmi? Pořádáte nějakou akci pro děti? Máte vlastní tip na výlet?

Využijte možnosti bezplatné prezentace na webu i mobilní aplikaci vylety-zabava.cz. Stačí se zaregistrovat a po přihlášení můžete vkládat vaše příspěvky.

Free Joomla! template by L.THEME