Jaké typy únikových her si můžete vyzkoušet?

Únikové hry jsou velice populární mladou zábavou, která se v České republice začala masivně rozrůstat teprve před několika lety. Je zajímavou možností, jak se skupinou přátel, s rodinou, i o samotě, zažít kombinaci zábavy a adrenalinu.

Nejedna úniková hra ale mimo toho dokáže zamotat hlavu i opravdu složitou šifrou, nebo výbornou atmosférou. Právě jejich všestrannost je jednou z největších výhod. Typů únikových her si můžete zahrát dokonce i desítky. My vám dnes představíme pár těch opravdu nejzajímavějších.

Strach a adrenalin dohromady v hororových hrách

Už jenom nápad únikové hry jako takové, musí v člověku evokovat chuť se zároveň bát. Při vyhledávání únikových her si zajisté všimnete, že si mimo spousty jiných druhů a témat můžete vybírat rovněž i hororové únikové hry, které jsou zaměřeny na hororovou tématiku.

Specifické pro ně je, že vždycky mají přesně určené téma. Typicky může jít například o únik z upířího doupěte, hru o přežití na čas, nebo temnou atmosféru katakomb. Zajímavou atmosféru vám nabídnou zejména únikové hry od Unikovehryvpraze.cz.

Témata pro dospělé? Proč by ne!

A na stejném webu jako jsme zmínili dokonce najdete i takovou únikovou hru, která má lehounce lechtivé téma. I s takovými se rozhodně můžete setkat. Rozhodně neočekávejte u takových her nějaké šílené akce, ale můžete se těšit na příjemně adrenalinové prostředí, které dokáže leckoho dokonale naladit.

Velice časté jsou dětské únikové hry

Únikové hry ale pochopitelně v ohromném množství myslí na děti. Dětičky si mohou společně s rodiči i v partě vrstevníků užít takové únikové hry, které jsou vyloženě propojené s pro ně typickými tématy. Od témata, přes výzdobu, až pro obtížnost, je všechno určeno pro děti v konkrétním věku tak, aby dokázali bez potíží zkompletovat i nejtěžší části skládačky vedoucí k výhře.

jake typy unikovych her si muzete vyzkouset1

jake typy unikovych her si muzete vyzkouset2

Našli jste chybu?

Informace uvedené v článku jsou platné ke dni jeho vzniku. Přestože se snažíme články udržovat aktuální, často dochází k neohlášeným změnám u poskytovatelů služeb nebo ke změnám turistického značení. Uvítáme, když nám tyto změny nahlásíte, děkujeme.

---> nahlásit chybu v článku

Přidejte váš tip

Provozujete zařízení nebo poskytujete služby pro rodiny s dětmi? Pořádáte nějakou akci pro děti? Máte vlastní tip na výlet?

Využijte možnosti bezplatné prezentace na webu i mobilní aplikaci vylety-zabava.cz. Stačí se zaregistrovat a po přihlášení můžete vkládat vaše příspěvky.

Free Joomla! template by L.THEME