Výlety s dětmi

ProFamily Hotel TOP Benecko

Výlety s dětmi

ProFamily Hotel TOP Benecko

ProFamily Hotel TOP Benecko
  • Druh ubytování: hotel
  • Stravování: snídaně, polopenze, plná penze, restaurace
  • Vybavení pro děti: dětská postýlka, dětská židlička, dětské hřiště (venkovní), dětský koutek (vnitřní), hlídání dětí, hračky, lyžařský vlek, programy pro děti, sportovní hřiště, zahrada
  • Adresa: Štěpanická Lhota 12, Benecko, Česká republika

Popis

Hotel ProFamily TOP Benecko nabízí komfortní ubytování v nově zrekonstruovaných dvoulůžkových, tří- a čtyřlůžkových pokojích. V hotelu TOP jsou také rodinné pokoje, které se skládají ze dvou samostatných pokojů, společné předsíně, koupelny a WC. Celková kapacita rodinného pokoje je 7 lůžek s možností přistýlek.

Všechny pokoje v hotelu TOP mají vlastní koupelnu se sprchou toaletu. Podlahovou krytinou v pokojích jsou koberce. Výhledy na okolní kopce se můžete potěšit z malého balkónu či okna na pokoji. Pokoje disponují internetovým připojením WiFi zdarma. Na Vaše přání si můžete na pokoj zapůjčit televizi, dětskou cestovní postýlku s matrací i dětské chůvičky. V pokojích jsou postele velikosti 195 x 85 cm vybavené novými matracemi. Součástí vybavení pokoje jsou ručníky, povlečení a základní hygienické vybavení koupelny. Elektrické zásuvky jsou vybavené vnitřní dětskou záslepkou a každý pokoj má požární hlásič napojený na centrální dispečink. Hotel je rovněž vybaven kamerovým systémem společných prostor a je střežen pultem centrální ochrany s výjezdovou jednotkou. Po návratu z lyžování je Vám k dispozici vnitřní vytápěná lyžárna. V létě je možné uschovat svá kola a koloběžky v uzamykatelné garáži. Pro parkování je určeno vlastní parkoviště naproti hotelu, kde je možné zaparkovat osobní auto, obytný vůz nebo autobus. Hotel TOP se nachází v blízkosti sjezdovky Macher lyžařského areálu Benecko. Při dobrých sněhových podmínkách je možný přejezd na lyžích mezi jednotlivými sjezdovkami na Benecku. Z Machera na Kejnos, na Lišku, HSK, Barka, Snow park a Kids parky.

Ubytování v ProFamily Hotelu TOP Benecko zahrnuje snídani formou bufetu. Těšit se můžete na pečivo z místní pekárny, marmelády, domácí pomazánky, šunku, sýry, vajíčka, párky, čerstvé ovoce a zeleninu, cereálie, müsli, jogurt, med a jiné. Stravování se zde poskytuje i formou polopenze nebo plné penze. Restaurace nabízí sezónní jídla á la carte, ze surovin dodávaných nejen od místních dodavatelů. Nabídce vévodí česká kuchyně. V prvním patře hotelu TOP Benecko je pro děti připravena malá herna s hračkami. Na louce u hotelu se chystají zcela nové prolézačky a nad hotelem je travnaté hřiště.

URL odkaz na článek

www.vylety-zabava.cz/ubytovani-vhodne-pro-deti/krkonose/9865-profamily-hotel-top-benecko