Výlety s dětmi

Apartmán Království Beskyd, Horní Bečva

Výlety s dětmi

Apartmán Království Beskyd, Horní Bečva

  • Druh ubytování: apartmány
  • Stravování: kuchyňka
  • Vybavení pro děti: dětská postýlka, dětské hřiště (venkovní), hračky, lyžařský vlek, sportovní hřiště, trampolína, vanička, zahrada
  • Adresa: Horní Bečva 69, Horní Bečva, Česká republika

Popis

Apartmány v Beskydech se nacházejí v turistické destinaci Horní Bečva, 1 km nad centrem obce.
Svou pozicí poskytují jeden z nejkrásnějších výhledů na panorama Beskyd. Ideální místo pro rodiny s dětmi, odpočinek či sport.
K dispizici jsou 2 apartmány, každé apartmá má 70 m². Apartmány jsou od sebe plně odděleny i vizuálně, do prostranství druhého apartmá nejde vzájemně vidět pro zajištění soukromí. Apartmány mají svůj vlastní vchod z jiné strany budovy a své oddělené venkovní prostranství včetně vybavení. Společné je pouze parkoviště.
I při minimálním obsazení 2 osobami máte celé apartmá 70m² - 3+kk jen pro sebe.
K apartmá náleží pozemky 50 000 m² včetně lesa pro neomezený pohyb.
K vlastní zahradě máte k dispozici společné víceúčelové travnaté hřiště 35 x 17 m, kde se nalézají 4 x houpačky, trampolína, pískoviště, posezení, ohniště, dětská lanová dráha 60 m. Toto společné hřiště je vizuálně odděleno od Vaší soukromé zahrady.

Stravování: Máte možnost vaření ve vlastní vybavené kuchyni nebo využít početné restaurace v okolí. Restaurace jsou nové, čisté a poskytují menu za přijatelné ceny i do 100 Kč. 

URL odkaz na článek

www.vylety-zabava.cz/ubytovani-vhodne-pro-deti/beskydy/849-apartman-kralovstvi-nebeske