Výlety s dětmi

FARMA PARK Calamity Jane

Výlety s dětmi

FARMA PARK Calamity Jane

FARMA PARK Calamity Jane
  • Druh zábavy: FARMA PARK - minizoo hospodářských zvířat, koně a poníci, dětské hřiště, velké přírodní hřiště, tvořivé dílničky, jízdy na koních, pony horsing, občerstvení.
  • Doporučený věk dětí: 1+
  • Adresa: Probulov 18, Probulov, Česká republika

Popis

FARMA PARK Calamity Jane je permakulturní „živý“ statek, symbióza hospodářských zvířat, rostlin a lidí. Autentický původní statek najdeme v Probulově č. 18 poblíž Orlíka nad Vltavou a Zvíkovského podhradí. Farma je plná kontaktních zvířátek, která si budeme moci pohladit a některá i krmit. Dozvíme se zajímavosti z jejich života, kde se pro ně bere jídlo (něco o šetrném hospodaření), pro děti je k dispozici hřiště, naučné stezky, stanoviště s úkoly, tvořivá dílnička, občerstvení.

V provozu je letní tee-pee tábořiště mimo civilizaci v krásné přírodě o kapacitě až 40 osob. Je možné si zamluvit termín pro tábor, sportovní akci, soustředění, seznamovací pobyt pro studenty atd. Farma nabízí dále jezdecký klub, jízdy na koních a ponících, výuku jízdy, tábory pro děti, putování na koních a další. Licence a osvědčení - Cvičitel jezdectví - Pedagogické vzdělání - Aktvivity s využitím koní (Česká hiporehabilitační společnost)

URL odkaz na článek

www.vylety-zabava.cz/zoo-farmy-kone/jizni-cechy/6692-mala-farma-calamity-jane