Výlety s dětmi

Sportpark Rybníček, Staré Město

Výlety s dětmi

Sportpark Rybníček, Staré Město

Sportpark Rybníček, Staré Město
  • Druh zábavy: moderní areál pro sport, relaxaci a zábavu celé rodiny
  • Doporučený věk dětí: 0+
  • Adresa: Salašská 2182, Staré Město, Česká republika

Popis

Moderní sportovní areál "Sportpark Rybníček" ve Starém Městě nabízí široké spektrum služeb - několik druhů sportů v kryté hale i venku (tenis, badminton, in-line, šipky...), sportovní vzdělávání dětí, fyzioterapii a masáže, jógu a další. Nechybí burgerová restaurace, letní zahrádka, krásné nové ubytování. Samozřejmostí je zázemí pro děti - venkovní i vnitřní koutek. Specialitou Sportparku Rybníček jsou teambuildingy a firemní dny od A do Z.

Človíčkova interaktivní naučná stezka

Největším lákadlem pro rodiny s dětmi je Človíčkova stezka. Interaktivní naučná stezka pro všechny zvídavé človíčky se zaměřuje na to, jak vznikal sport od pračlověka až po novodobé Olympijské hry. Provede nás po ní 11 naučných tabulí (vzdělávací část) a na několika stanovištích (Človíčkovo hřiště) budeme plnit úkoly, jako je hod, skok a podobně. Cílem Človíčkovy stezky je ukázat malým človíčkům i jejich hravým rodičům, co je podstatou sportu, ale nejen jako vrcholového fyzického výkonu. Dozvíme se, co je to „ideál krásy těla a ducha“, odkud se vzaly Olympijské hry nebo jak sport ovlivňovala ve středověku víra v Boha. Součástí Človíčkovy stezky je i RC dráha pro autíčka na dálkové ovládání, bosý chodníček, ohniště a další atrakce

Restaurace a apartmány Rybníček

Ve Sportparku Rybníček najdeme restauraci Rybníček, která nabízí prvotřídní burgery i denní menu. Ubytovat se můžeme v krásných nových Apartmánech Rybníček. Je možné se tu zúčastnit řady kulturních a sportovních akcí, na klíč pro nás zařídí catering, oslavy pro rodiny i firemní akce.

URL odkaz na článek

www.vylety-zabava.cz/atrakce-zabava/stredni-morava/5644-sport-park-rybnicek