Výlety s dětmi

Lipnotip

Výlety s dětmi

Lipnotip

  • Druh ubytování: apartmány
  • Stravování: kuchyňka
  • Vybavení pro děti: dětská postýlka, dětská židlička, dětské hřiště (venkovní), lyžařský vlek, sportovní hřiště, zahrada
  • Adresa: Lipno nad Vltavou 943, Lipno nad Vltavou, Česká republika

Popis

Užijte si báječnou dovolenou nebo víkend v rekreačním domě přímo v Lipně nad Vltavou.

Přinášíme tip na komfortní ubytování v nových, plně zařízených apartmánových domech v Lipně nad Vltavou, v těsném dosahu všech atrakcí, které Lipno poskytuje, a přesto v klidné části této oblíbené destinace. Z oken domů vidíte na jezero Lipno, sjezdovku Skiareál Lipno a Stezku korunami stromů. Apartmánové domy se nachází ve vilovém parku Residence Lipno nad Adventure Golfem a Amenity Lipno, kde se dá trávit čas i v případě nepříznivého počasí. Je zde restaurace, wellness, fitness, bowling, lezecká stěna, golfový trenažer, squash. 

Vybavení apartmánových domů

Vlastní parkovací místo, vlastní komora na ukládání lyží či kol, obývací pokoj s kuchyňským koutem, krbová kamna, kuchyň včetně všeho nádobí, myčka, trouba, sklokeramická deska, WI-FI, satelitní televize, sušák na prádlo, venkovní zahradní nábytek. Pro děti je zde dětské hřiště. Domy pro 6 osob mají 2 samostatné ložnice, 2x WC a jednu koupelnu. Domy pro až 12 osob mají 5 ložnic a 3 koupelny. Recepce je otevřena pouze pro příjezdy a odjezdy předem objednaných hostů. Hosté dostávají své klíče.

Aktivity a zábava v okolí

Jedna z nejkrásnějších cyklostezek v Česku vede přímo pod resortem a k písečné pláži dojdete za 3 minuty. V zimě zde zastavuje skibus a jediná zastávka vás dělí přímo od sjezdovky a bobové dráhy. V centru městečka se pak nachází aquapark, hopsárium, restaurace, kavárny, půjčovny kol, lyží, loděk, prodejna potravin, lékárna atd.

 

URL odkaz na článek

www.vylety-zabava.cz/ubytovani-vhodne-pro-deti/jizni-cechy/2021-lipnotip