Výlety s dětmi

Dětský letní a lyžařský park na Bílé v Beskydech

Výlety s dětmi

Dětský letní a lyžařský park na Bílé v Beskydech

Dětský letní a lyžařský park na Bílé v Beskydech
  • Druh zábavy: sportovní, informační a relaxační centrum, atrakce pro všechny věkové kategorie - trampolínové centrum, lanový park, letní tubing, vzduchová trampolína, okruh pro šlapací autíčka, archeologické naleziště, rýžování polodrahokamů, 2 x vodní svět, 2 x bazén s lodičkami, pláž uprostřed hor, mini ZOO, houbový kvíz, půjčovna horských koloběžek a kol
  • Doporučený věk dětí: 3+
  • Adresa: 56 , Bílá, Česká republika

Popis

Dětský letní park na Bílé v Beskydech je cílem mnoha turistů. Spousty zábavy si tady užijí nejen děti ale i dospělí. Jedná se o sportovní, informační a relaxační centrum. V nabídce najdeme – nově - trampolínové centrum, lanový park, letní tubing, vzduchovou trampolínu, okruh pro šlapací autíčka, archeologické naleziště, rýžování polodrahokamů, 2 x vodní svět, 2 x bazén s lodičkami, pláž uprostřed hor, mini ZOO – králíci, kozičky, ovečky… K relaxaci poslouží dřevěná lehátka a houpací sítě v lese. Své znalosti si prověříme v houbovém kvízu.

Dětský letní park na Bílé též provozuje půjčovnu horských koloběžek. Celá rodina si tak může užít sjezd od horní stanice sedačkové lanovky dlouhý 4,5 km.

V nabídce půjčovny jsou dále sjezdová kola – nově otevřen Single Trails, elektro kola a horská kola.

Pašerácká stezka

V infocentru u dětského parku si vypůjčíme pašerácký balíček a necháme se vyvézt na horní stanici lanové dráhy, odkud značenou cestou dorazíme k Pašerácké stezce, po níž sejdeme zpátky do údolí Bílá. Stezka nám poskytne poznatky o historii pašování v Beskydech. Na děti tu čekají úkoly, různé překážky i překvapení.

Doporučujeme také výlet k unikátní nově vybudované obůrce s divokou zvěří. Uvidíme tu například muflona nebo divoké prase.

Dětský lyžařský park na Bílé v Beskydech

Nejvybavenější dětský lyžařský park v ČR!

Dětský lyžařský park nabízí atraktivní prostředí pro začínající a středně pokročilé lyžaře.

Nalezneme zde:

Děti ocení zvířecí výzdobu, podjezdy pod obry a trpaslíky čí šmoulí domečky.

Ti pokročilejší si užijí zábavu na terénních vlnách nebo překážkách v dětském snowparku. Dětský lyžařský park umožňuje začínajícím lyžařům postupně se naučit jezdit na všech typech vleků - od pojízdného pásu, přes lanový vlek až po talířkový vlek. Pomůže nám trpělivý a na děti a nezkušené lyžaře zvyklý vlekař. Talířkový vlek je možné zpomalit do kroku a postupně zrychlovat. Je to důležitý přechod mezi lanovým vlekem a kotvou na veřejné sjezdovce. Děti se zde naučí si na unašeč nesedat, bez strachu a v bezpečí. Pro chvíle odpočinku a svačinku jsou zde přichystány outdoorové vaky a lavičky. Můžeme se v klidu vyhřívat na sluníčku a užívat pohody na horách.

URL odkaz na článek

www.vylety-zabava.cz/atrakce-zabava/severni-morava/1816-detsky-letni-park-na-bile-v-beskydech