Výlety s dětmi

Dětské tréninky a letní příměstské dětské kempy na Park Golfu

Výlety s dětmi

Dětské tréninky a letní příměstské dětské kempy na Park Golfu

Dětské tréninky a letní příměstské dětské kempy na Park Golfu
  • Kurzy a kroužky: dětské golfové tréninky, letní příměstské dětské kempy
  • Další služby: jarní tréninky, podzimní tréninky, zimní tréninky
  • Adresa: Roudničská 730, Hradec Králové, Česká republika

Popis

Dětské golfové tréninky

Tréninkové centrum Park Golf Club Hradec Králové nabízí golfové tréninky, které jsou určené pro děti od 4 let. Tréninky jsou vždy v určitém časovém období, a to jarní, podzimní a zimní. Zimní tréninky jsou organizovány v indoorových prostorech, kde je k dispozici simulátor a sítě. 

Dětské golfové tréninky jsou rozdělovány dle úrovně golfisty, jsou vhodné jak pro úplné začátečníky, tak i pro pokročilé hráče. Malé ratolesti (od 4 let) se mohou účastnit tzv. pohybových aktivit pro nejmenší se zaměřením na golf. Trenéři učí golf hravým způsobem a spojují více sportu do jednoho. 

Letní příměstské dětské kempy

Přemýšlíte, kam s dětmi o prázdninách? Chcete pro ně ty nejhezčí a nejzajímavější zážitky? Je tu pro vás řešení - letní příměstské dětské kempy na Park Golfu pod dohledem skvělých trenérů, kteří se o zážitky z prázdnin pro vaše děti postarají. 

Děti si zasoutěží, zasportují a navíc budou celý den na čerstvém vzduchu a v pohybu. 

Co vše je v kempech zahrnuto? 

V případě špatného počasí je zajištěný náhradní program. 

Kempy jsou pro děti od 6 do 15 let. Zúčastnit se mohou i děti golfem nepolíbené. Vše potřebné se pod dohledem trenérů naučí.

Díky Decathlon Hradec Králové mají děti možnost vyzkoušet během pauzy i další sporty - tenis, badminton, pingpong a mnohé další… 

 

URL odkaz na článek

www.vylety-zabava.cz/materska-centra-kurzy-krouzky/vychodni-cechy/1701-detske-treninky-a-snag-golf-v-park-golf-clubu-hradec-kralove