Výlety s dětmi

Vodácká ubytovna U Tlusťocha

Výlety s dětmi

Vodácká ubytovna U Tlusťocha

  • Druh ubytování: chalupa
  • Stravování: snídaně, polopenze, plná penze, kuchyňka
  • Vybavení pro děti: dětská postýlka, dětská židlička, dětské hřiště (venkovní), hračky, sportovní hřiště, stolní tenis
  • Adresa: Vranové 1. díl 47, Malá Skála, Česká republika

Popis

Levně a pohodlně v srdci Českého ráje

Turistická a vodácká ubytovna leží přímo v areálu sportovně-rekreačního centra Žlutá plovárna v obci Malá Skála na břehu řeky Jizery. Je snadno dostupná ze silnice E65 Turnov - Železný Brod. Nabízí ubytování turistické třídy se společným sociálním zařízením, kuchyňským koutem a jídelnou. Maximální kapacita je 30 lůžek (4-8 lůžkové pokoje ve třech podlažích). Všechny prostory jsou pokryty Wi-Fi signálem s připojením na Internet.

Služby – sport a rekreace

Areál Žluté plovárny nabízí půjčovnu a servis sportovních potřeb (lodě, kola, koloběžky, in-line brusle, sportovní potřeby). V areálu se nachází hřiště na plážový volejbal, víceúčelové antukové hřiště (volejbal, nohejbal), koše na streetball, ohniště s grilem a venkovní posezení s bufetem. V těsné blízkosti vede nová cyklostezka Greenway Jizera. V areálu je dostatek parkovacích míst pro osobní automobily. Jeho poloha je ideálním výchozím bodem pro pěší i vodní turistiku, horolezectví nebo cyklistické výlety do okolí, které skýtá řadu přírodních, historických i kulturních zajímavostí.

Možnosti ubytování

Využijte ubytování v hlavní sezoně nebo v sezoně vedlejší (zejména na jaře), kdy řekou protéká více vody, což zaručuje ještě lepší vodácký zážitek. Taktéž je velký zájem o ubytování v době vánočních svátků a Silvestra. 

 

 

URL odkaz na článek

www.vylety-zabava.cz/ubytovani-vhodne-pro-deti/cesky-raj/1613-vodacka-ubytovna-u-tlustocha