Výlety s dětmi

Penzion a hospůdka Křížky

Výlety s dětmi

Penzion a hospůdka Křížky

  • Druh ubytování: penzion
  • Stravování: snídaně, polopenze, plná penze, restaurace, kuchyňka
  • Vybavení pro děti: dětská postýlka, dětská židlička, dětské hřiště (venkovní), hračky, stolní tenis, zahrada
  • Adresa: Křížky 273, Malá Skála, Česká republika

Popis

Ubytování v Českém ráji na Malé Skále

Penzion a hospůdka Křížky se nachází na samém okraji stejnojmenné osady patřící k Malé Skále. Přímo pod penzionem protéká řeka Jizera, která je hodně využívána vodními turisty a jejíž svižný tok dokresluje příjemnou atmosféru tohoto místa. Penzion stojí u nově vybudovaného visutého mostu pro pěší a cyklisty, který je součástí nové cyklostezky Greenway Jizera.

Od penzionu se směrem k vodě rozkládá krásná zahrada s ovocnými stromy a magnoliemi. Nechybí zde ohniště s dřevěnými lavicemi na opékání buřtů, gril pro odpolední barbeque či rovná travnatá plocha jako prostor pro relax, badminton a petanque. Součástí zahrady je také dětské obří pískoviště a na začátku letních prázdnin se zde objeví i malý lanáček - dřevěné atrakce pro děti. Rovné prostranství před penzionem slouží pro příjemné posezení u piva, zmrzliny či jídla z restaurace. Zahrádku využívají jak ubytovaní hosté penzionu, tak turisté putující po cyklostezce Greenway Jizera.

Pro školy, firmy nebo rodiny s dětmi

V nabídce jsou jednoduché a útulné dvou a více lůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením, WC a koupelnou. K dispozici jsou také dva plně vybavené apartmány pro 4 až 6 osob. Celková kapacita penzionu je 42 osob. Součástí penzionu je také restaurace s denním provozem pro cyklostezku Greenway Jizera, velká společenská místnost vybavená audio videotechnikou nebo mini wellness v podobě sauny a místnosti pro masáže. Na webu naleznete ceník služeb poskytovaných zákazníkům.

Můžete kdykoliv!

Přijet můžete nejen v létě, ale pokoj si lze rezervovat kdykoli během roku. Zvláště žádaným termínem jsou dny kolem Silvestra, vánočních prázdnin a jarních prázdnin z důvodu dobré dostupnosti lyžařských středisek v Jizerských horách. V jarních měsících, kdy proudí v Jizeře velké množství vody, je ideální pro splutí na kanoi, raftu či kajaku. Využijte možnosti, které nabízí půjčovna lodí Jizera v centru Žlutá plovárna.

Služby

Součástí nabídky služeb Penzionu a hospůdky Křížky je půjčovna lodí, půjčovna koloběžek a půjčovna inline bruslí - Žlutá plovárna. Dále se zde zajišťuje drobný servis a opravy pro návštěvníky cyklostezky Greenway Jizera. Také si můžete vypůjčit cokoliv ze širokého sortimentu sportovních potřeb (míče, mapy, stolní tenis, badminton, petaque a další).

  

URL odkaz na článek

www.vylety-zabava.cz/ubytovani-vhodne-pro-deti/cesky-raj/1612-penzion-a-hospudka-krizky