Výlety s dětmi

Studio Aristo, Praha 6 - Dejvice

Výlety s dětmi

Studio Aristo, Praha 6 - Dejvice

Studio Aristo, Praha 6 - Dejvice
  • Kurzy a kroužky: angličtina pro děti, dramatický kroužek, hudební kroužek, výtvarný kroužek, taneční kroužek, předškolka
  • Další služby: hlídání dětí, hlídání dětí doma, přírodovědný kroužek, muzikálový kroužek, kurzy pro dospělé
  • Adresa: Václavkova 28, Česká republika

Popis

Studio Aristo nabízí dopolední školičku, kde se děti rozhodně nudit nebudou. Jednou týdně probíhá hodina angličtiny, děti si hrají s boomwhackers (zábavný bicí nástroj), zpívají, modelují a všelijak tvoří. Do školičky lze přijít i pouze na hodinu. Studio Aristo zajišťuje též hlídání doma v odpoledních hodinách.

Tajemství přírody mohou děti odhalit v kroužku Experimento. V kroužku Drama (Dramatino pro menší) se učí nejen dramatickým výstupům, ale zbaví se také ostychu a naučí se mluvit před lidmi. Studio Aristo má hudební kroužek Allegro, kde se zpívá a používá též boomwhackers – zábavný bicí nástroj, Orffovy hudební nástroje. Kdo touží po zpěvu i tanci zároveň, může navštěvovat muzikálový kroužek. Pokud děti chtějí ještě více zpěvu, mohou navštěvovat sólový zpěv. Je možné docházet i na výuku sólové hry na flétnu. Ve výtvarných ateliérech si děti užijí spoustu zábavy, naučí se i věci potřebné k přijímacím zkouškám na grafické školy, například abstraktní tvorbu i vytvářet z netradičních materiálů. Holčičky jistě zaujme šperkování a nejen pro holčičky jsou tanečky. Ani angličtina nemusí být nuda. V nabídce jsou kroužky angličtiny pro menší i větší děti.

Kroužky vedou lektoři vzdělaní v oboru, konzervatoristi, dramatický kroužek profesionální divadelní herečka.

Ve studiu Aristo se nebaví jen děti, ale i jejich rodiče. Konají se kurzy angličtiny, powerjogy, pilates a výtvarný ateliér pro dospělé a různé zajímavé víkendové kurzy.

Aktualita

Kontakty a webové stránky jsou nefunkční, provoz studia pravděpodobně byl ukončen.

URL odkaz na článek

www.vylety-zabava.cz/archiv/1604-studio-aristo-praha-6-dejvice