Výlety s dětmi

Penzion Fantazie, Třeboň

Výlety s dětmi

Penzion Fantazie, Třeboň

  • Druh ubytování: penzion
  • Stravování: snídaně, restaurace, kuchyňka
  • Vybavení pro děti: zahrada
  • Adresa: Stará Hlína 85, Třeboň, Česká republika

Popis

Penzion Fantazie nabízí ubytování v Třeboni - v nově postaveném penzionu obklopeným velkou zahradou. Stylový penzion, ve kterém najdete ubytování v pokojích hotelového typu se snídaní a parkováním. Připravují se čerstvé snídaně v ceně ubytování.
Penzion je ideálním místem pro strávení aktivní dovolené cyklistů, rybářů a milovníků krásné přírody a je výchozím místem pro výlety po Třeboňsku. 

Vybavení penzionu, služby

V objektu penzionu se nalézá malé fitness, kde si můžete zacvičit. Součástí fitness je i infrasauna pro dvě osoby. Pokud zatoužíte po společnosti, je tu pro vás místnost s krbem, barem a TV.

Auto lze zaparkovat na otevřeném parkovišti přímo u penzionu. Kola je možno uschovat pod střechou u penzionu.
Večer si můžete zpříjemnit grilováním na zahradě a posedět pod krytou pergolou.

Zdarma Vám zde zapůjčí fén, trezor, knihy, stolní a karetní hry. Za drobný poplatek Vám zajistí odvoz z/na vlakové a autobusové nádraží v Třeboni nebo praní prádla a oblečení.

Třeboňsko - okolí penzionu Fantazie

Region Třeboňsko je zaslíbený cyklistům, rybářům a milovníkům krásné přírody po celý rok. Bohatý kulturní život měst můžete snadno vyměnit za klid venkovského života, navštívit lázně, rybníky Svět a Rožmberk nebo pískové lomy.
Přímo ve vesničce Stará Hlína se nachází Rožmberská hospůdka, ve které ochutnáte rybí speciality. V Třeboni též naleznete další rybí restaurace jako jsou Šupina a Šupinka a další.

URL odkaz na článek

www.vylety-zabava.cz/ubytovani-vhodne-pro-deti/jizni-cechy/1392-penzion-fantazie-trebon