Výlety s dětmi

Penzion Mlýnský Dvůr, Třeboň

Výlety s dětmi

Penzion Mlýnský Dvůr, Třeboň

  • Druh ubytování: penzion
  • Stravování: snídaně, polopenze, restaurace
  • Vybavení pro děti: dětská postýlka, dětská židlička, dětské hřiště (venkovní), sportovní hřiště, zahrada
  • Adresa: Branná 56, Třeboň, Česká republika

Popis

Nabízíme tip na ubytování v Třeboni po celý rok ve tří až čtyřlůžkových pokojích, v apartmánech až pro šest osob. Ubytování najdou ale i páry nebo jednotlivci. Všechny pokoje a apartmány mají vlastní koupelnu se sprchovým koutem a toaletou, apartmány mají velkou vanu.

Stravovat se můžete ve stylové restauraci, která je hned vedle penzionu. Čekají na Vás jihočeské speciality, zejména vyhlášené steaky z masa skotu Aberdeen Angus. Toto plemeno chovají na zdejší farmě a zaručí Vám tím čerstvost masa. Farma získala několikrát ocenění v soutěži FARMA ROKU.

Apartmány jsou velmi oblíbené pro rodiny s dětmi (skvělá rodinná dovolená v Třeboni) nebo skupinky přátel. Ubytování Třeboň je stylové, vybavené ve farmářském či loveckém stylu. Některé mají vybavenou kuchyňku, kde je možné si uvařit.

Penzion má ve svém okolí pastviny a louky, na kterých je spousta koní a ovcí, což umožňuje Vaše zapojení do agroturistiky. Děti se mohou za odborného doprovodu projet na koni. Za pezionem si vyzkoušejí chytat ryby v rybníčku. Děti mají povoleno si vzít s sebou svého domácího mazlíčka

URL odkaz na článek

www.vylety-zabava.cz/ubytovani-vhodne-pro-deti/jizni-cechy/1334-penzion-mlynsky-dvur-trebon