Výlety s dětmi

Ubytování na zámku Žďár nad Sázavou

Výlety s dětmi

Ubytování na zámku Žďár nad Sázavou

Ubytování na zámku Žďár nad Sázavou
  • Druh ubytování: apartmány
  • Stravování: snídaně
  • Vybavení pro děti: dětské hřiště (venkovní)
  • Adresa: Zámek 8/8, Žďár nad Sázavou, Česká republika

Popis

Zámek ve Žďáru nad Sázavou nabízí ubytování v zámeckých prostorách, ve kterých na Vás dýchne stylová dobová atmosféra. Samotný zámek je perfektním místem, kde se můžete seznámit s českým barokem. Určitě si také nenechte ujít návštěvu jedinečného interaktivního Muzea nové generace.

Barokní věž: stylový dvoulůžkový pokoj s možností přistýlky a vlastním sociálním zařízením, pokoj je přístupný po točitém dřevěném schodišti a je vybavený vestavěnou ledničkou, rychlovarnou konvicí, televizí a sprchovým koutem.

Apartmán U Kašny: stylový apartmán na III. nádvoří zámku, v apartmá jsou dva pokoje (třílůžkový a jednolůžkový), plně vybavená kuchyň včetně ledničky a rychlovarné konvice a koupelna se sprchovým koutem, pračkou a fénem.

Ubytování Ve Mlýně s obsazeností až 6 osob najdete na Pivovarském nádvoří v místě, kde stál od poloviny 17. století klášterní mlýn a v sousedních budovách se vařilo pivo. V moderně zrekonstruovaném ubytování se nachází dva pokoje s manželskými postelemi, kuchyňka, WC a společenská místnost. Jsou zde také prostory pro úschovnu kol, lyží nebo kočárku. Ubytování je vhodné i pro rodiny s dětmi.

URL odkaz na článek

www.vylety-zabava.cz/ubytovani-vhodne-pro-deti/vysocina/12071-ubytovani-na-zamku-zdar