Výlety s dětmi

Muzeum voskových figurín - Chocotopia

Výlety s dětmi

Muzeum voskových figurín - Chocotopia

Muzeum voskových figurín - Chocotopia
  • Druh zábavy: expozice voskových figurín známých osobností i tajemných bytostí doplněná bohatou scénografií; šifrovací hra, příběhy starých legend, fotolaboratoř
  • Doporučený věk dětí: 10+
  • Adresa: Celetná 15, Praha 1, Česká republika

Popis

Figuríny z vosku, co vypadají jako živé? Ale ano! Navíc jsou zasazeny do bohatých scénografií plných vizuálních a zvukových efektů. Zaujměte místo vedle Jana Třísky nebo Dagmar Havlové, přijměte pozvání na velkolepou párty, kde čekají Brad Pitt nebo Karel Gott, zazpívejte si s Michaelem Jacksonem nebo přímo na pódiu s Helenou Vondráčkovou. Svaly si můžete porovnat se známými sportovci. Zvítězíte vy, nebo Roman Šebrle?

V nově dokončené části expozice pod názvem Legendy staré Prahy navštivte vodníka přímo v jeho příbytku nebo položte hlavu na špalek kata Mydláře. Máte chuť si při prohlídce muzea zahrát jednoduchou šifrovací hru? Jedině úspěšní luštitelé získají kód, který je vpustí do tajemného Faustova domu. Výstava je tajemná, zábavná i poučná a je určena všem návštěvníkům, kteří si rádi hrají nebo objevují příběhy starých časů. Využijte též novou fotolaboratoř a vytvořte si originální suvenýr s vaší fotkou.

Hned v sousedství se nalézá Muzeum čokolády Chocotopia.

URL odkaz na článek

www.vylety-zabava.cz/muzea-vystavy-atrakce/praha/10103-muzeum-voskovych-figurin