• Druh zábavy: sportovní areál pro děti i dospělé, pro děti minigolf, lanové centrum a jiné atrakce, voliéry s papoušky, kamenné ohniště k opékání uzenin, letní koupaliště
  • Doporučený věk dětí: 0+
  • Adresa: Tyršova 275, Třinec, Česká republika

Popis

Ve městě Třinec se nalézá sportovní komplex, kde mají spoustu možností vyžití jak dospělý tak děti. Pro děti je přichystán areál minigolfu, nové lanové centrum (opičí dráha) a další atrakce, jako jsou prolézačky, pískoviště a houpačky. V areálu minigolfu se také nachází voliéry s papoušky. Najdeme i kamenné ohniště, kde je možné si opéct třeba párky, klobásky a posedět. Hned vedle areálu minigolfu se nalézá letní koupaliště, které je opravdu moc hezké. Pro děti i dospělé jsou tu připraveny 3 bazény a řada atrakcí. Najdou si zde své všichni, od miminek po seniory.

Oficiální stránky

Aktuální informace o otevírací době, vstupném a kontaktech jsou uvedeny na oficiálních stránkách:

www.starstrinec.cz

Mapa

Zobrazit mapu v plné velikosti

Na podrobné mapě jsou další tipy na výlet v okruhu 25 km

KML soubor

Vytisknout mapu s popisem

Další tipy kam s dětmi v okolí

Hasičské muzeum Český Těšín

Hasičské muzeum Český Těšín
  • Druh zábavy: hasičské muzeum, filatelistické exponáty, modely hasičské techniky, prodej sběratelských materiálů.
  • Doporučený věk dětí: 3+
  • Adresa: Ostravská 1551, Český Těšín, Česká republika

Našli jste chybu?

Informace uvedené v článku jsou platné ke dni jeho vzniku. Přestože se snažíme články udržovat aktuální, často dochází k neohlášeným změnám u poskytovatelů služeb nebo ke změnám turistického značení. Uvítáme, když nám tyto změny nahlásíte, děkujeme.

---> nahlásit chybu v článku

Přidejte váš tip

Provozujete zařízení nebo poskytujete služby pro rodiny s dětmi? Pořádáte nějakou akci pro děti? Máte vlastní tip na výlet?

Využijte možnosti bezplatné prezentace na webu i mobilní aplikaci vylety-zabava.cz. Stačí se zaregistrovat a po přihlášení můžete vkládat vaše příspěvky.

Free Joomla! template by L.THEME