Výjimečné prohlídky Dětského a Královského apartmánu v Náměšti nad Oslavou

  • Datum: 18.5.2017
  • Místo: Náměšť nad Oslavou - zámek
  • Adresa: , Náměšť nad Oslavou, Česká republika

Popis

V dosud nepřístupném horním poschodí zámku byla v roce 2015 upravena část prostor bývalého Dětského a Královského apartmánu a vznikl tak instalovaný depozitář, který představuje autentickou podobu interiérů zámku z konce 19. a počátku 20. století. Tato instalace je prvním krokem k budoucí celkové rehabilitaci horního podlaží zámecké budovy a ke vzniku nového plnohodnotného prohlídkového okruhu zaměřeného na styl šlechtického bydlení v uvedeném období. Tyto výjimečné interiéry budou pravidelně přístupné pouze v červenci a srpnu o sobotách, nedělích a státních svátcích. Bližší informace zde.

Kromě toho jsme pro vás připravili čtyři termíny mimořádných prohlídek, které se uskuteční ve dnech 18. května, 14. června, 13. září a 11. října v časech 10.00, 11.00, 13.00, 14.00, 15.00 a 16.00 hodin. Délka prohlídky je cca 60 minut.

Kapacita skupiny návštěvníků je omezena počtem 10 osob, proto zájemce upozorňujeme na nutnou rezervaci prohlídky na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo na telefonním čísle 568 620 319.

Důležité upozornění: jedná se o interiéry nejvyššího patra zámku, převýšení je 100 schodů.

Výjimečné prohlídky Dětského a Královského apartmánu v Náměšti nad Oslavou

Otevírací doba

10:00 - 16:00

Vstupné

Dospělí: 80 Kč, snížené vstupné: 60 Kč, rodinné vstupné: 220 Kč

Oficiální stránky

www.zamek-namest.cz

Další tipy kam s dětmi v okolí

Ranč v Zálesné Zhoři - svezení a výcvik dětí na ponících

Ranč v Zálesné Zhoři - svezení a výcvik dětí na ponících
  • Druh zábavy: svezení dětí na ponících, westernový výcvik pro začátečníky a pokročilé
  • Doporučený věk dětí: 3+
  • Adresa: Zálesná Zhoř 38, Zálesná Zhoř, Česká republika

Našli jste chybu?

Informace uvedené v článku jsou platné ke dni jeho vzniku. Přestože se snažíme články udržovat aktuální, často dochází k neohlášeným změnám u poskytovatelů služeb nebo ke změnám turistického značení. Uvítáme, když nám tyto změny nahlásíte, děkujeme.

---> nahlásit chybu v článku

Přidejte váš tip

Provozujete zařízení nebo poskytujete služby pro rodiny s dětmi? Pořádáte nějakou akci pro děti? Máte vlastní tip na výlet?

Využijte možnosti bezplatné prezentace na webu i mobilní aplikaci vylety-zabava.cz. Stačí se zaregistrovat a po přihlášení můžete vkládat vaše příspěvky.

Free Joomla! template by L.THEME