Svatební veletrh na zámku v Náměšti nad Oslavou

  • Datum: 27.5.2023
  • Místo: Náměšť nad Oslavou - zámek
  • Adresa: , Náměšť nad Oslavou, Česká republika

Popis

V sobotu 27. května 2023 se na zámku v Náměšti nad Oslavou opět uskuteční Svatební veletrh, do jehož organizace i programu se aktivně zapojí i handicapovaní spoluobčané hlavního pořadatele Spolku MÍŠA & MÍŠA. Tento spolek spolu se správou zámku zve na prohlídku nabídky svatebních služeb různých vystavovatelů do historických prostor náměšťského zámku a na doprovodný program na vnitřní zámecké nádvoří. Program bude složen z módních přehlídek svatebních šatů, ukázek účesů, líčení či hudebních vystoupení.

Celý výtěžek svatebního veletrhu bude využit pro činnost Spolku MÍŠA & MÍŠA pro handicapované.  Všem dárcům i návštěvníkům předem děkujeme za podporu.

Program veletrhu se připravuje a bude včas zveřejněn.

Informace o spolku MÍŠA & MÍŠA naleznete zde.

Upozornění: v pátek 26. května bude z důvodů přípravy veletrhu uzavřena prohlídková trasa Reprezentační prostory, prohlídková trasa Apartmán hraběte Haugwitze bude v tento den přístupná bez omezení v běžné návštěvní době. V sobotu 27. května bude běžný návštěvnický provoz pouze na trase Apartmán hraběte Haugwitze v čase od 9.00 do 12.00 hodin, trasa Reprezentační prostory bude přístupná pouze v čase 13.00 – 18.00 hodin jako součást návštěvy veletrhu.

 

Svatební veletrh na zámku v Náměšti nad Oslavou

Otevírací doba

13:00 - 18:00

Vstupné

Dospělí: 160 Kč, mládež a senioři: 130 Kč, děti: 50 Kč

Oficiální stránky

www.zamek-namest.cz/cs

Mapa

Zobrazit mapu v plné velikosti

Na podrobné mapě jsou další tipy na výlet v okruhu 25 km

KML soubor

Vytisknout mapu s popisem

Další tipy kam s dětmi v okolí

Ranč v Zálesné Zhoři - svezení a výcvik dětí na ponících

Ranč v Zálesné Zhoři - svezení a výcvik dětí na ponících
  • Druh zábavy: svezení dětí na ponících, westernový výcvik pro začátečníky a pokročilé
  • Doporučený věk dětí: 3+
  • Adresa: Zálesná Zhoř 38, Zálesná Zhoř, Česká republika

Našli jste chybu?

Informace uvedené v článku jsou platné ke dni jeho vzniku. Přestože se snažíme články udržovat aktuální, často dochází k neohlášeným změnám u poskytovatelů služeb nebo ke změnám turistického značení. Uvítáme, když nám tyto změny nahlásíte, děkujeme.

---> nahlásit chybu v článku

Přidejte váš tip

Provozujete zařízení nebo poskytujete služby pro rodiny s dětmi? Pořádáte nějakou akci pro děti? Máte vlastní tip na výlet?

Využijte možnosti bezplatné prezentace na webu i mobilní aplikaci vylety-zabava.cz. Stačí se zaregistrovat a po přihlášení můžete vkládat vaše příspěvky.

Free Joomla! template by L.THEME