JAK VZNIKAJÍ DĚJINY NA ZÁMKU PUMLOV

  • Datum: od 12.5.2018 do 13.5.2018
  • Místo: Zámek Plumlov
  • Adresa: Zámecká 99, Plumlov, Česká republika

Popis

Ve dnech 8.5. + 12. a 13. 5. se uskuteční na zámku Plumlov u Prostějova již druhým rokem velmi oblíbená akce JAK VZNIKAJÍ DĚJINY. Po tři dny 9.30 - 17.30 se o Vaši zábavu postará skupina historického šermu BERENDAL a jejich oblíbená komediální pohádka ÚNOS PŘÍMO U NOSU. Děti i dospělí budou mít možnost vyzkoušet si práci na hrnčířském kruhu, nebo se podívat na ukázky kovářské práce. Světem žonglérství nás provede známý kejklíř a žonglér KŘUPÍNO – KŘUP s jeho vystoupením ŠAŠEK A HRABĚ. Vrcholem dne bude šermířská skupina SOLUTUS a jejich povídka JAK VZNIKAJÍ DĚJINY. Milovníci historie se také mohou každou půl hodinu těšit na prohlídku zámku Plumlov s průvodcem. Návštěvníci akce budou mít také mimořádnou příležitost projít pohádkové sklepy středověkého hradu. Zámek Plumlov leží nad Podhradským rybníkem ve městě Plumlov 9 km od Prostějova.

Více informací o akcích: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. , Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. , 731 970 677, 725 577 72

 

Na Vaši návštěvu se těšíme

JAK VZNIKAJÍ DĚJINY NA ZÁMKU PUMLOV

Otevírací doba

9:30 - 17:30

Vstupné

130 KČ DOSPĚLÝ
80 KČ DÍTĚ, STUDENT, SENIOR
0 KČ ZTP, DÍTĚ DO 5 LET

Kontakt

731970677

Oficiální stránky

www.plumlov-zamek.cz

Další tipy kam s dětmi v okolí

KROKODÝLEK PROSTĚJOV KURZY PLAVÁNÍ, AKVABELY, MAŽORETKY

KROKODÝLEK PROSTĚJOV KURZY PLAVÁNÍ, AKVABELY, MAŽORETKY
  • Kurzy a kroužky: kurzy plavání pro děti 3-10 let, akvabely 5-10 let, mažoretky 3-11 let
  • Adresa: Dr. Horáka 2611/24, Prostějov, Česká republika

Človíčkov - dětská herna v Prostějově

Človíčkov - dětská herna v Prostějově
  • Druh zábavy: dětská herna s kavárnou pro rodiče
  • Doporučený věk dětí: 2+
  • Adresa: Dukelská brána 25/7, Prostějov, Česká republika

Našli jste chybu?

Informace uvedené v článku jsou platné ke dni jeho vzniku. Přestože se snažíme články udržovat aktuální, často dochází k neohlášeným změnám u poskytovatelů služeb nebo ke změnám turistického značení. Uvítáme, když nám tyto změny nahlásíte, děkujeme.

---> nahlásit chybu v článku

Přidejte váš tip

Provozujete zařízení nebo poskytujete služby pro rodiny s dětmi? Pořádáte nějakou akci pro děti? Máte vlastní tip na výlet?

Využijte možnosti bezplatné prezentace na webu i mobilní aplikaci vylety-zabava.cz. Stačí se zaregistrovat a po přihlášení můžete vkládat vaše příspěvky.

Free Joomla! template by L.THEME