Vyslechněte otevřenou výpověď známé české zpěvačky Ivy Frühlingové

  • Datum: 28.2.2017
  • Místo: Dům knihy Knihcentrum
  • Adresa: Smetanovo nám. 8, Ostrava, Česká republika

Popis

Úterý 28. února v 16.00 – 17.00 – Iva Frühlingová: Terapie v noci. Beseda a autogramiáda. Otevřená výpověď o životních hodnotách, zdravém poutu v rodině, hledání sebe samé a klidu v duši. Zpěvačka, spisovatelka, modelka a moderátorka Iva Frühlingová je světoběžnice. Francii si zamilovala již v dětství a odcestovala tam ve svých 14 letech díky modelingu. Ve 30 se sbalila a vyrazila do světa, aby pocítila atmosféru vysněných míst na vlastní kůži. Na literárním poli není nováčkem, v předchozích letech vydala knihy Příběhy modelek a Příběhy ze showbyznysu.

 

Přijďte v úterý 28. února v 16 hodin do DOMU KNIHY KNIHCENTRUM.cz a poznejte Ivu Frühlingovou osobně. Představí vám svou novou knihu Terapie v noci.

 

Terapie v noci je příběh, který má svůj začátek, průběh i konec, není ani negativní, ani pozitivní - je jako život. Otevřená výpověď známé české zpěvačky Ivy Frühlingové.

Dítě bývá zátěžovým testem nejen pro psychiku, ale hlavně pro partnerský vztah. A právě to se stane i hrdince knihy, která otěhotněla a vdala se brzy po seznámení. Ustojí tuhle krizi? Miluje svého manžela i dítě, přesto má pocit, že jí něco schází. Začne se na sebe dívat jinou optikou a hledá pravé hodnoty života. Zkouší nové sexuální praktiky, najde si milence… Nic z toho jí ale nedává, po čem touží doopravdy: zdravé pouto v rodině a klid v duši. Někdy je totiž největší výhrou najít a přijmout sama sebe.

Iva Frühlingová se narodila v severočeském městě Litvínov na úpatí Krušných hor. Rodiče jí poskytli uměleckou inspiraci díky svým koníčkům, jako sochařství, aktivní hudba a literatura.

Ve svých čtrnácti letech se dostala do Paříže pomocí konkurzu francouzské modelingové agentury. Díky ní navštěvovala místní gymnázium, kde ji spolužáci oslovili, aby se v 16 letech stala členkou jejich kapely Turn Over. O tři roky později podepisuje, díky producentům Michélu Elimu a Thierryho Saidovi, smlouvu s hudební společností Virgin. Následovala její první skladba Oú Tu Veux Quand Tu Veux. Písně jako Oú Tu Veux Quand Tu Veux a La Muerte sklízely úspěchy ve francouzských a belgických hitparádách. Podařilo se jí vystoupit v slavném koncertním sále L'Olympia Bruno Coquatrix.

V roce 2004 se vrátila do České republiky a vydala zde desku Litvínov v České republice. Za její prodej získala Zlatou a pak i Platinovou desku. Pro režiséra Filipa Renče nazpívala píseň pro jeho film ROMÁN PRO ŽENY (2004). Rovněž nazpívala se známým slovenským zpěvákem Miroslavem Žbirkou úvodní píseň Někdy stačí dát jen dech pro seriál televize Nova ORDINACE V RŮŽOVÉ ZAHRADĚ (2005). V pohádce režiséra Jiřího Stracha TŘI ŽIVOTY (2007) se objevila v roli černé princezny, mluvené však hlasem Zuzany Stivínové mladší. Svoji roli dostala i ve televizním filmu Filipa Renče VETŘELCI A LOVCI: KRUTÁ NEVĚRA (2011). Kromě účinkovaní v různých televizních pořadech je Iva Frühlingová rovněž literárně činná. Napsala knihy Svět modelek a Příběhy ze showbyznysu. Přispěla i do povídkové knihy patnácti slavných českých a slovenských osobností – Příběhy ve znamení touhy.

 

Po celý měsíc únor bude v Domě knihy KNIHCENTRUM.cz probíhat akce Čím VÍCE knih nakoupíš, tím větší SLEVU máš. Akce platí do 28. 2. 2017.

 

Během měsíce února se zúčastněte slosování o vstupenky do Divadla Petra Bezruče.

Rezervujte si místo e-mailem Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo telefonicky 607 082 029. Upozornění – 15 minut před začátkem akce rezervace propadají, dostavte se prosím včas!

Registrace na Noc s Andersenem vypukne 1. února!

Registrujte se online na Noc s Andersenem od 1. února na této webové adrese:

http://www.knihcentrum.cz/registrace/noc-s-andersenem

 

Registrujte se od 1. do 28. února a využijte akční cenu 299,- Kč. Registrace bude od 1. března zpoplatněna částkou 399,- Kč.

 

Registrujte se včas, kapacita Domu knihy je omezena.

 

Registrovat se můžete do 24. března nebo do vyčerpání volných míst.

 

Prodejna i kavárna bude v neděli 12. února uzavřena z důvodu INVENTURY.

 

 

 

Vyslechněte otevřenou výpověď známé české zpěvačky Ivy Frühlingové

Kontakt

+420 607 082 029

Oficiální stránky

www.knihcentrum-ostrava.cz/

Mapa

Zobrazit mapu v plné velikosti

Na podrobné mapě jsou další tipy na výlet v okruhu 25 km

KML soubor

Vytisknout mapu s popisem

Další tipy kam s dětmi v okolí

The Chamber escape game Ostrava

The Chamber escape game Ostrava
  • Druh zábavy: úniková hra
  • Doporučený věk dětí: 10+
  • Adresa: Smetanovo nám. 1180/7, Ostrava, Česká republika

Zábavní centrum Horník, Ostrava

Zábavní centrum Horník, Ostrava
  • Druh zábavy: zábavní centrum s moderními a sportovními aktivitami (laser game, virtuální realita, týmová lukostřelba, střelba blástry v NERF ARÉNĚ)
  • Doporučený věk dětí: 6+
  • Adresa: Zámecká 18, Ostrava, Česká republika

Jízdy historickými vozy dopravního podniku Ostrava

Jízdy historickými vozy dopravního podniku Ostrava
  • Druh zábavy: vyhlídkové jízdy historickými tramvajemi, trolejbusy a autobusy
  • Doporučený věk dětí: 3+
  • Adresa: Poděbradova 494/2, Moravská Ostrava, Ostrava, Česká republika

Aréna pohádek - divadelní představení a tvořivé dílny v Ostravě

Aréna pohádek - divadelní představení a tvořivé dílny v Ostravě
  • Druh zábavy: divadelní představení, tvořivé dílny
  • Doporučený věk dětí: 3+
  • Adresa: 28.října 49/23, Ostrava-Moravská Ostrava, Česká republika

Únikové hry EXIT DOOR, Ostrava

Únikové hry EXIT DOOR, Ostrava
  • Druh zábavy: úniková hra
  • Doporučený věk dětí: 11+
  • Adresa: Střelniční 77/10, Ostrava, Česká republika

Našli jste chybu?

Informace uvedené v článku jsou platné ke dni jeho vzniku. Přestože se snažíme články udržovat aktuální, často dochází k neohlášeným změnám u poskytovatelů služeb nebo ke změnám turistického značení. Uvítáme, když nám tyto změny nahlásíte, děkujeme.

---> nahlásit chybu v článku

Přidejte váš tip

Provozujete zařízení nebo poskytujete služby pro rodiny s dětmi? Pořádáte nějakou akci pro děti? Máte vlastní tip na výlet?

Využijte možnosti bezplatné prezentace na webu i mobilní aplikaci vylety-zabava.cz. Stačí se zaregistrovat a po přihlášení můžete vkládat vaše příspěvky.

Free Joomla! template by L.THEME