Frýdek - Místek na kole

  • Datum: 20.5.2017
  • Místo: Přehrada Olešná
  • Adresa: Na hrázi, Frýdek-Místek, Česká republika

Popis

Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE

20.5. proběhne na Olešné již 4. ročník oblíbené akce Frýdek-Místek na kole. Akce je určena všem, kteří mají rádi cyklistiku a zdravý životní styl. Užijete si tak pestrou přehlídku všeho, co souvisí nejen s cyklistikou, ale také se vším, co má kola a kolečka. Akce pamatuje na všechny jezdce od těch nejmenších na odrážedlech, přes občasné výletníky až po zapálené sportovce.

Pro účastníky akce budou připraveny 2 trasy, tj. na 4,5 km a 16 km. Trasa s délkou 16 km bude mít charakter společné vyjížďky a povede z Olešné směrem k palkovické sjezdovce a zpět. Na palkovické sjezdovce proběhne soutěž o ceny ve výjezdu do vrchu v jednotlivých kategoriích. Trasa na 4,5 km povede okolo Olešné a bude volně přístupnou vyjížďkou. Na obou trasách (v úseku Olešné) čeká účastníky plnění zajímavých úkolů týkajících se již zmiňované bezpečnosti a dalších úkolů s cyklo tématikou, za které obdrží slosovatelný lístek do soutěže o skvělý pobyt v Beskydech.

Připraven je celodenní program, soutěže, prezentace novinek ze světa cyklo a také bláznivá bajková show. Letos se také návštěvníci mohou těšit na výstavu s názvem „V jedné stopě aneb od draisiny k bicyklu“, kde se dozví zajímavé informace z historie světové cyklistiky či prvního cyklisty v českých zemích a výrobce kol v zahraničí i u nás.

Zpestřením bude jízda na historických kolech Českého klubu velocipedistů z Ostravy.

Frýdek - Místek na kole

Kontakt

558646888

Oficiální stránky

www.fmnakole.cz

Další tipy kam s dětmi v okolí

Zahrada u mamy, Frýdek-Místek

Zahrada u mamy, Frýdek-Místek
  • Druh zábavy: zahrada s herními prvky, půjčovna sportovních potřeb a her, v létě akce pro děti
  • Doporučený věk dětí: 0+
  • Adresa: Černá cesta 3258, Frýdek-Místek, Česká republika

Tropic Hukvaldy

Tropic Hukvaldy
  • Druh zábavy: exotické rostliny a zvířata
  • Doporučený věk dětí: 2+
  • Adresa: Hukvaldy 51, Hukvaldy, Česká republika

Našli jste chybu?

Informace uvedené v článku jsou platné ke dni jeho vzniku. Přestože se snažíme články udržovat aktuální, často dochází k neohlášeným změnám u poskytovatelů služeb nebo ke změnám turistického značení. Uvítáme, když nám tyto změny nahlásíte, děkujeme.

---> nahlásit chybu v článku

Přidejte váš tip

Provozujete zařízení nebo poskytujete služby pro rodiny s dětmi? Pořádáte nějakou akci pro děti? Máte vlastní tip na výlet?

Využijte možnosti bezplatné prezentace na webu i mobilní aplikaci vylety-zabava.cz. Stačí se zaregistrovat a po přihlášení můžete vkládat vaše příspěvky.

Free Joomla! template by L.THEME