BRICK REPUBLIC: LEGO země, kde je všechno možné

  • Datum: od 1.4.2017 do 30.6.2017
  • Místo: PVA EXPO PRAHA
  • Adresa: Beranových 667, Praha 9, Česká republika

Popis

Vydejte se na výlet do LEGO země, BRICK REPUBLIC, země, kde je všechno možné. Patnáct milionů kostek, dva tisíce metrů čtverečních, více než tři stovky modelů, to vše rozděleno do deseti tematických distriktů (regionů). Projděte se po nejnavštěvovanějších českých památkách, zazávoďte si s auty v BRICK GEAR, staňte tváří v tvář střihorukému Edwardovi či indiánskému náčelníkovi. Proleťte se s dráčkem Bezzubkou nebo řiďte vlakový provoz na šedesátimetrové vlakové dráze s nádražím. Milion kostek na hraní a stavění! Přijďte navštívit BRICK REPUBLIC a staňte se jedním z nás! Hledáme nové „Brick Republikány“, zvolte si, kým chcete v naší zemi být a soutěžte o zajímavé ceny! Výstava probíhá od 1. 4. do 30. 6. 2017 na výstavišti PVA EXPO PRAHA v pražských Letňanech.

 

Prozkoumejte HISTORY district s velikými a věrnými modely nejnavštěvovanějších českých památek, jako je například zámek Lednice, hrad Karlštejn nebo katedrála sv. Víta. Jako první můžete navštívit zrekonstruované pražské Národní muzeum včetně vnitřních expozic. Pokud jste více milovníkem moderní architektury, potěší vás MODERN district, kde můžete obdivovat Kaplického knihovnu, pražský Tančící dům či mnoho dalších světových architektonických skvostů.

 

Motůrky, písty a modely na ovládání představí TECHNIC district. Proleťte se s dráčkem Bezzubkou, zazávoďte si v autech nebo prozkoumejte vojenskou techniku ze 2. světové války. Modely TECHNIC patří k nejpropracovanějším a jistě okouzlí nejednoho tatínka.

 

Záře reflektorů, klapka, kamera… akce, ve FILM district potkáte známé filmové hrdiny i scény. Prohlédněte si školu čar a kouzel v Bradavicích, vyfoťte se s Mrtvou nevěstou, střihorukým Edwardem, Terminátorem či Sněhurkou. A najdete Donalda? I u nás visí na lustru.

 

Dětští návštěvníci jistě ocení BRICK EXPRESS district s více než 60 metry kolejí, několika nádražími, stanicemi a vlaky. Spočítáte všechny vagóny a pasažéry? Pohrát si a vyřádit se můžete v PLAYZONE district, kde na vás čeká více jak milion kostek ke stavění. V GAMEZONE district pak můžete otestovat nejen nové LEGO „gamesy“. Unavení? Vychutnejte si šálek něčeho dobrého v Brick Café, nebo shlédněte film v Brick Cinema. Výhled na celou naší zem vám poskytne Brick Tower, kterou hlídá „terakotová armáda“ z téměř 20.000 LEGO figurek.

 

Každý dětský návštěvník získá pro vstup do naší země BRICK REPUBLIC PASSPORT, který ho opravňuje k volnému pohybu po naší zemi. Posbírejte všech 10 razítek, projděte celnicí a staňte se jedním z nás. Vybrat si můžete jedno z 28 povolání, BRICK REPUBLIC, totiž nabírá nové občanyJ Jako občan můžeš každý měsíc hrát na webu nejen o LEGO stavebnice, ale dalších 50 zajímavých cen.

 

Pro školy je připravena speciální soutěž i program. Naučte se programovat nejen roboty. Ve spolupráci s naším partnerem společností Microsoft a její Akademií programování si můžete vyzkoušet Hodinu kódu a osahat si tak začátky programování. Stačí se registrovat na našem webu. Navíc každý žák od nás obdrží speciální pracovní sešit, který jsme připravili s týmem časopisu Raketa, podívejte se na naší historii, matematiku či angličtinu trochu jinak.

 

 

BRICK REPUBLIC: LEGO země, kde je všechno možné

Otevírací doba

denně od 9 do 20 hodin

Vstupné

základní 350 Kč
děti 250 Kč
děti do 100 cm zdarma
rodina 2+2 1060 Kč
slevy pro studenty, seniory, ZTP, školy a skupiny
kompletní přehled cen na www.brickrepublic.cz

Kontakt

Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Oficiální stránky

www.brickrepublic.cz

Mapa

Zobrazit mapu v plné velikosti

Na podrobné mapě jsou další tipy na výlet v okruhu 25 km

KML soubor

Vytisknout mapu s popisem

Další tipy kam s dětmi v okolí

Dětské hřiště, Praha 9 - Letňany

Dětské hřiště, Praha 9 - Letňany
  • Druh zábavy: dětské a sportovní hřiště
  • Doporučený věk dětí: 1+
  • Adresa: Chlebovická 490, Praha 9, Česká republika

Klub Slunečnice, Praha 9 - Letňany

  • Kurzy a kroužky: cvičení, taneční kroužek, výtvarný kroužek, hudební kroužek, plastikový modelář, lakros, t-ball, břišní tance
  • Další služby: dětská herna
  • Adresa: Rýmařovská 561, Praha 9, Česká republika

Lesopark mezi Letňany a Kbely

Lesopark mezi Letňany a Kbely
  • Trasa výletu: procházka lesoparkem mezi Letňany a Kbely
  • Celková délka trasy: 3 km
  • Terén: rovinatý
  • Vhodné pro kočárky: sportovní do terénu, golfky
  • Vhodné pro odrážedla a odstrkovadla: ano
  • Vhodné pro in-line brusle: ano

Dětský klub a mateřské centrum Letnice, Praha 9 - Letňany

  • Kurzy a kroužky: cvičení, hudební kroužek, výtvarný kroužek, předškolka, počítače, dětská zumba, tvůrčí psaní, yoyování, dětský aerobik
  • Další služby: dětská herna, hlídání dět, dětské tábory.
  • Adresa: Fryčovická 462, Praha 9, Česká republika

Zábava a pohyb - Tanečky pro děti na Praze 9

Zábava a pohyb - Tanečky pro děti na Praze 9
  • Druh zábavy: studio s tanečními kroužky
  • Doporučený věk dětí: 4+
  • Kurzy a kroužky: taneční kroužek
  • Adresa: Českolipská 373, Praha 9, Česká republika

Našli jste chybu?

Informace uvedené v článku jsou platné ke dni jeho vzniku. Přestože se snažíme články udržovat aktuální, často dochází k neohlášeným změnám u poskytovatelů služeb nebo ke změnám turistického značení. Uvítáme, když nám tyto změny nahlásíte, děkujeme.

---> nahlásit chybu v článku

Přidejte váš tip

Provozujete zařízení nebo poskytujete služby pro rodiny s dětmi? Pořádáte nějakou akci pro děti? Máte vlastní tip na výlet?

Využijte možnosti bezplatné prezentace na webu i mobilní aplikaci vylety-zabava.cz. Stačí se zaregistrovat a po přihlášení můžete vkládat vaše příspěvky.

Free Joomla! template by L.THEME